“Колядуєм”: 57-річний Павлік показав 2-річного сина від молодої дружини, який може піти його стопами

Український співак Віктор Павлік поділився новим відео з шанувальниками, в якому показав свого 2-річного сина Михайла, народженого у шлюбі з Катериною Репяховою.

Артист Віктор Павлік за свої 57 років отримав не тільки реалізацію та популярність в обраній сфері дільності, а й багатий життєвий досвід. У 2020 році співак одружився вчетверте. Його дружиною стала концертна директорка Катерина Репяхова, яка досить часто стикається з негативними висловлюваннями користувачів мережі з приводу їхньої різниці у віці.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Віктор Павлік показав 2-річного сина від молодої дружини

29-річна блогерка переконує, що не думає за різницю взагалі. Ба більше, стверджує, вона не впливає абсолютно ні на що, а своїм чоловіком дуже пишається, оскільки вважає його найкращим чоловіком та батьком.

До слова, нещодавно співак оприлюднив відео з 2-річним сином Михайлом, який з’явився на світ у 2021 році. Віктор показав, як хлопчик на задньому сидінні авто почав підтанцьовувати під трек зіркового тата. До речі, вже не вперше подружжя показує схильність хлопчика до музики. Тому, можливо, в родині зростає ще одна майбутня зірка.

Віктор Павлік показав 2-річного сина від молодої дружини

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка Репяхова розповіла про успіхи сина в лікуванні. Батьки займаються з хлопчиком педагогічно для того, аби допомогти йому скоріше заговорити. Зазначила, завдяки нейрокорекції син краще розуміє звернену до нього мову, повторює звуки та говорить деякі слова.

Для блогерки Катерини Репяхової Михайло став первістком, однак не хоче зупинятися на одній дитині. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Катя зізналася підписникам, що дуже мріє про донечку. Тож, імовірно, шанувальники з часом зможуть привітати пару з поповненням.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.