|
19.03.2024 12:00

Лілія Реус, яку зрадив Мурат Налчаджиоглу, розплакалася перед камерою: “Ані Лорак теж плакала”

Дружина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус здивувала мережу раптовими сльозами, які пролила прямо перед камерою. Що відбувається?

Драму, яка розігралася в житті популярної української співачки Ані Лорак пам’ятають усі, навіть ті, хто ніколи не слухав музику артистки. Казка кохання, яку створила зірка перетворилася на гарбуз.

І приховати цього артистка не змогла через непорядно поведінку свого чоловіка. Справа в тому, що Мурат зраджував їй на очах в усіх. Лише після того як чергові кадри з клубу потрапили до мережі співачка поклала кінець цим взаємним і подала на розлучення.

Дружина Мурата Налчаджиоглу розплакалася перед камерою

Дружина Мурата Налчаджиоглу розплакалася перед камерою

Незабаром у житті Мурата з’явилася інша жінка. Лілію Реус неодноразово звинувачували у тому, що вона нібито увела чоловіка у Кароліни, хоча дівчина з’явилася набагато пізніше. Їй довелося пройти через непрості речі, які були пов’язані з неадекватною поведінкою фанатів Кароліни. Мурат намагався захищати свою обраницю, і навіть зміг побудувати нову сім’ю. Влітку 2023-го пара зіграла весілля.

Як раптом стало відомо, що пара нібито більше на разом, а Мурат вже незабаром з’явився в компанії іншої жінки. Поповзли чутки про чергову зраду. І це попри той факт, що Мурат на камеру говорив про те, що зрозумів свою помилку в історії з Лорак і більше не наважиться на подібне і не зруйнує власну сім’ю.

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу

Зараз Лілія та Мурат ще раз офіційно подружжя. Однак, не живуть разом і навіть не спілкуються. Натомість нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому розплакалася.

Дружина Мурата Налчаджиоглу розплакалася перед камерою

При цьому у коментарях у дівчини зібралися такі самі дівчата, які почали активно її підтримувати, заспокоювати та втішати. Примітно, що це доволі цікава ситуація, зважаючи на Hate, який розгортався навколо Лілії декілька років тому.

Однак Мурат на опубліковане відео ніяк не відреагував. Нагадуємо, що його нова дівчина Анастасія заявила, що не була коханкою Мурата, хоча фактично на даний момент зустрічається з одруженим.