“Місце сили”: Лілія Реус після розлучення з Муратом Налчаджиоглу показала, де відновлюється. Наче щаслива

Візажистка Лілія Реус продовжує ділитися з підписниками своїм відпочинком на Балі. Оприлюднила нове фото, зазначивши, що знайшла місце сили. Подробиці в матеріалі.

Лілія Реус активно веде свій фотоблог, однак досі не наважується розповісти фоловерам, що сталося між нею та Муратом Налчаджиоглу. Восени вона видалила з чоловіком всі публікації в Instagram та відписалася від його сторінки. Користувачам стало зрозуміло, що в їхніх стосунках не все гаразд.

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Лілія Реус після розлучення з Муратом Налчаджиоглу показала, де відновлюється

На початку січня бізнесмен Налчаджиоглу вперше офіційно підтвердив розлучення з другою дружиною Реус. За його словами, рішення щодо розірвання союзу прийняв саме він. Крім того, Мурат заступився за свою нову дівчину, модель Анастасію, зазначивши, що вона в цьому не брала участі. Додав, що стосунки з Лілією припинилися до того, як він зустрів нове кохання.

Поки колишній чоловік Лілії Реус хоч щось почав прояснювати, вона досі обирає не коментувати своє особисте життя та ділиться контентом з відпочинку на Балі. Так, нещодавно візажистка оприлюднила нову світлину, зазначивши, що це місце сили.

На фото вона щиро посміхалася, тому має вигляд щасливої дівчини, яка відпустила минуле та починає життя з чистого аркуша. Лілія позувала в джинсових шортах, топі та в кросівках. В коментарях під дописом підписники подарували їй безліч компліментів стосовно її краси.

Нагадуємо, Налчаджиоглу та Реус одружилися влітку 2023 року. Шлюб протримався всього чотири місяці, а потім почали активно ширитися чутки про їхнє розлучення. Офіційно бізнесмен підтвердив це 10 січня та розповів про новий роман з моделлю Анастасією.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?