|
24.03.2024 16:17

19-річна донька Олі Полякової вразила дивовижною схожістю з голлівудською зіркою: “Це що я?”

Старша донька відомої української артистки Олі Полякової здивувала підписників своїми новими сторіс. 19-річна Маша виклала у Instagram фото-колаж, у якому порівняла себе з голлівудською зіркою Марію Фелікс. Окрім спільного ім’я мексиканську кіноакторку та модель та українську блогеру поєднують схожі риси обличчя.

“Це що я?”, – написала Марія під фото.

Маша Полякова здивувала схожістю на зірку Голлівуду

На фото, що виклала Маша, схожість дійсно вражає. Можна помітити, що в обох дівчат великі очі, виразні вилиці, схожа форма обличчя та чуттєві губи. На знімках, вони обидві у чорному вбранні. Головною відмінністю, напевно, є тонше підборіддя та інша форма брів у Марії Фелікс.

Маша Полякова здивувала схожістю на зірку Голлівуду

А ще нещодавно, Маша пишалася схожістю з зірковою мамою. Одним з останніх дописів блогерки є робота популярного у TikTok візажиста. На короткому відео, Єгор перевтілив дівчину ледь не до невпізнаваності. Хоча, шанувальники й без зайвого гриму відмічають дивовижну схожість Полякової та її старшої доньки, після магії макіяжу, риси стали ще біль подібними. Не дивно, що для даного відео була використана пісня Олі “Щоб не плакати, я сміюсь”.

Але не всі користувачі мережі оцінили перевтілення. На Марію, як і раніше, невдоволені люди виплескують свій негатив. Під дописом назбиралося чимало хейту.

“Як можна з такими грошима бути такою недоглянутою? Зуби жовті, губи сухі. Колір колосся зовсім не пасує”, “Така неприємна дівчина”, “Дівчині не пощастило із зовнішністю. Ні голосу, ні харизми. Навіщо йти по слідах мами й отримувати купу негативу у свій бік?”, – написали хейтери під відео.