|
25.03.2024 14:54

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.

Останні 6 років Світлана Тарабарова присвячувала себе здебільшого не творчості, а материнство. Так, 2018-го співачка народила свого первістка, і пішла у довгостроковий декрет, адже через деякий час знову повідомила про вагітність.

Тим не менш, це не завадило артистці мати крупні доходи, адже своє материнство вона перетворила на контент. А як відомо, блоги приносять чималий прибуток. Але так само можуть порушити спокій їх автора.

Так, коли Світлана повідомила про свою третю вагітність, то нарвалася на серйозну критику зі сторони аудиторії. Її фотографія з животом, дітьми та кумою Соломією Вітвіцькою наробила багато галасу в мережі. Здебільшого співачку звинувачували у тому, що вона безвідповідально поставилася до своєї сімʼї. Мовляв, це дуже дивно планувати вагітність у настільки непрості часи.

Примітно, що так само за вагітність не так давно перепало і Лілії Ребрик. Але телеведучу звинувачували у тому, що вона нібито намагається зробити зі свого чоловіка багатодітного, що дозволить йому в результаті покинути територію України.

Світлана Тарабарова показала сімейне фото з трьома маленькими дітьми

Світлана Тарабарова показала сімейне фото з трьома маленькими дітьми

Світлані все ж таки вдалося звести скандал до нуля. Але чи малими зусиллями. За артистку навіть вступилися колеги, які публічно закликали користувачів припинити хейтити жінку за те, що вона знаходиться у цікавому положенні.

Тепер же Тарабарова хизується своїм сімейним щастям. Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram атмосферні кадри, на яких її діти зібралися на дитячому майданчику.

Полінка, якій уже через місяць виповниться рік, сиділа на гойдалках, тим часом 5-річний Іван та 3-річна Маша її гойдали. Усміхнена Світлана Тарабарова позувала поруч із дітьми, що помітно підросли.

“Просто ми”, – підписала кадр артистка і додала смайлик, що руками показує серце.

Світлана Тарабарова показала сімейне фото з трьома маленькими дітьми

Цікаво, що на кадрах можна помітити однаковий одяг, який обрала для своїх спадкоємців зірка.