|
29.03.2024 16:46

Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огневич завжди говорила про те, що вона здебільшого створена для сцени та творчості, а не для сім’ї. Артистка не приховувала, що в пріоритет ставить свою кар’єру, і саме тому її особисте життя залишалося питанням невирішеним.

Мовляв, постійні зйомки, гастролі, корпоративи, — усе це негативно впливало на її взаємини з чоловіками, які врешті-решт розуміли, що їм такий формат не підходить.

І на романтичне реаліті-шоу свого часу Злата пішла саме тому, що відчувала, що вже готова попрацювати над своїми стосунками, і це після стількох років роботи над іншими сферами свого життя.

Злата Огнєвіч показала, як виглядає вдома і що готує

Злата Огнєвіч показала, як виглядає вдома і що готує

Але цей експеримент показав, що готовності жінки зазвичай недостатньо, адже багато чого залежить і від чоловіка. Обранець Злати підвів її, і покинув через півтора місяці. Окрім того, він зробив це вельми неприємним чином, через що співачка розплакалася на камеру. Це спричинило між ними гучний та публічний скандал. Публіка поділилася у своїх думках на рахунок того, хто ж мав рацію.

І поки Андрій насолоджується своїми новими стосунками, Злата показує, як проводить будні у себе в квартирі, коли вона має можливість відпочити та побути з собою наодинці.

Зокрема, неможливо не звернути увагу на те, що співачка виглядає вдома просто неймовірно. А її домашній одяг більше нагадує одяг для зйомок.

У своїй публікації Злата розповіла як готує вдома турецьку шакшуку. Даний вид яєчні останнім часом все більше стає популярним не тільки в ресторанах, але в домівках звичайних українців. Тож можна сказати, що Злата швидко знайшла трендовий контент у розділі кулінарії і зробила з цього прекрасну публікацію.

Нагадуємо, що після фіналу шоу Злата заявила, що візьме паузу у стосунках з чоловіками і буде розбиратися здебільшого в собі.