|
29.03.2024 18:00

Софія Ротару показала свою невістку і привселюдно звернулася до неї: вона єдина зробила її сина щасливим

У сімействі Ротару завжди говорять про те, що у них дуже високі стандарти в родині. А тому, ніхто з них ніколи не поспішає одружуватися, так як мрія провести своє життя з обранцем, як це колись зробила Софія Михайлівна.

Співачка свого часу знайшла своє кохання і ніколи його не відпускала, проживши з Анатолієм усе своє життя. Руслан Євдокименко пішов стопами своїх батьків у цьому питанні. Єдиний син співачки тривалий час вважався частиною культури золотої молоді, але згодом покликав заміж красуня Світлану.

Варто відмітити, що це зовсім не історія Попелюшки, адже дівчина була з забезпеченої родини.

Софія Ротару публічно привітала невістку з днем народження

Софія Ротару публічно привітала невістку з днем народження

Також примітно, що в неї були розкішні зовнішні дані, які до сьогодні залишаються такими самими. Вона народила двох прекрасних діток, які отримали свої імена на честь бабусі та дідуся. І так само передала їм свої гени. Тому здебільшого і Софія, і Анатолій схожі саме на матір.

Софія Михайлівна запевняє, що з невісткою в неї прекрасні стосунки, вона до неї ставиться як до рідної дочки. Так само вона неодноразово говорила, що хотілаб мати ще дітей, і це було її найголовнішою помилкою в житті — зупинитися на одній дитині.

Нещодавно Софія Михайлівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію Світлани, а у дописі привітала її з днем народження. Примітно, що ніяких деталей про свято в сім’ї немає. Чи знаходиться на даний момент Світлана в Україні, чи буде святкувати, чи є зараз з нею чоловік, — усе це залишається загадкою.

 Софія Ротару публічно привітала невістку з днем народження. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також жінку привітали рідні діти та коханий чоловік. І абсолютно на всіх фотографіях вона неймовірна красуня.