|
31.03.2024 16:06

“Дуже важливий настрій!”: Лілія Ребрик розповіла, як минули її треті пологи, як харчується та спить донька

Нещодавно, українська телеведуча Лілія Ребрик народила третю дитину. Доля послала в їх родину ще одну дівчинку, яку Адель. За словами жінки, ім’я обрали не випадково, воно символічне та складається з літер, що є в іменах інших членів родини. Іншими деталями зірка поділилася у своїх Instagram-сторіс.

Жінка повідомила, що пологи пройшли добре, вона народила самостійно, природнім шляхом. Проте, зважаючи на попередній досвід, Ліля прийняла допомогу в вигляді епідуральної анестезії і не шкодує про це.

Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи

За словами жінки, щоб легше перенести перейми, варто запастися підтримкою близької людини. В пологовому з нею був чоловік Андрій Дикий. Вона впевнена, що дуже важливо мати позитивний настрій та пам’ятати про те, що важко не лише вам, а й дитинці, яка долає останню перешкоду перед появою на світ.

“І пам’ятайте, важко не лише вам, а й манюні, яка має пройти непростий шлях. Ваша задача – допомогти їй”, – написала Ліля.

Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи

Крім того, жінка розповіла, як почуває себе дитина зараз. Ребрик годує груддю, тож не дотримується чіткого графіка, а дає малій їсти на вимогу. Також, жінка пригадала, як годувала старших дітей. Виявляється, Діана була на маминому молоці до 1,5-річного віку, а Поліну відлучили від грудей тільки у 2 роки.

Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи

Ребрик показала, як спить маленька Адель та зізналася, що проти того, аби вона спала у ліжку батьків. Проте, не виключає, що пізніше донька все ж почне проситися в ліжечко до мами. На думку Лілі, поки вона все робить повільніше ніж зазвичай та багато часу проводить біля крихітки, роздивляється її, нюхає, цілує.

Лілія Ребрик розповіла, як пройшли її пологи