46-річна Камалія показала свою маму та публічно привітала її з днем народження: “Люблю тебе і обіймаю ніжно”

Відому українська співачка повідомила про важливу подію у родині. Камалія адресувала неньці душевні слова та висловила непомірну вдячність.

30 березня відсвяткувала свій день народження мама відомої української артистки. Звісно, Камалія не залишила цю подію без уваги, та у своєму Instagram виклала допис-вітання для найріднішої людини. До запису, жінка прикріпила спільне фото з мамою Інною. На знімку зірка ніжно обіймає неньку.

Не обійшлося без душевного підпису до фото. Камалія вирішила подякувати матері за все, що Інна постаралася принести в життя доньки. Жінка вдячна, що мама завжди була поруч та допомагала їй підтримкою та порадою. Вона бажає матері бути завжди усміхненою та веселою, щоб в житті не біло місця для печалі, а супроводжувала неньку тільки радість.

“Матусю, з Днем народження тебе! Сьогодні я хочу сказати тобі дякую за все. Ти завжди була для мене опорою i наставником. Ти навчила мене цінувати прості радості життя і завжди йти вперед, незважаючи ні на що”, – проникливо написала співачка.

Камалія публічно привітала маму зі святом
Камалія публічно привітала маму зі святом

Долучились до привітань і підписники Камалії. Під постом, вони написали свої теплі слова, адресовані Інні.

“Вітаю тебе матусю. Бажаю здоров’я і довгих щасливих років життя”, “Бажаю здоров’я і довгих та щасливих років життя!”, “Мої вітання вашій чарівній матусі! Яка ж вона у вас молода та вродлива!”, “Вітання чарівній мамі-іменинниці! Найщиріші побажання з Одеси! Дівчата ви красуні”, “Вітаю тебе з іменинницею! Бажаю Інні Петрівні міцного здоров’я, жіночого щастя і всього найкращого”, “Здоров’я і сил Вашій мамусі!”, “Мої найщиріші вітання! Миру, щастя, добра, злагоди, любові!” – написали шанувальники.

Камалія показала свою маму та привітала її зі святом
Камалія показала свою маму та привітала її зі святом

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.