|
09.04.2024 12:22

З ким був одружений Юрій Горбунов до шлюбу з Катериною Осадчою: старша на 12 років танцівниця балету

Відомий телеведучий та актор Юрій Горбунов вже 7 років у шлюбі з колегою Катериною Осадчою. Проте, в обох зірок за плечима був досвід сімейних стосунків.

Свою першу дружину Горбунов зустрів ще на початку своєї кар’єри. Побачивши її на сцені театру, чоловік відразу закохався. Обраницею шоумена стала балерина, на ім’я Людмила. І не важливо, що жінка на 12 років старша за Юрія. Будь-який вік покоряється коханню. Його не спинив і статус заміжньої жінки. Чоловік вирішив здобути прихильність коханої, не зважаючи на що.

Горбунов показав свою колишню дружину

Родичі не підтримували вибір Горбунова. Старша жінка, ще й з дитиною. Проте, він пішов наперекір усім, одружився й всиновив дитину Людмили від першого шлюбу. Після весілля кохана відмовилася від кар’єри та присвятила себе родині.

Шлюб шоумена та балерини протримався 20 років. Але зрештою пара розлучилася. Про причини вони не повідомляли, Юрій лише видавав відмовки про різні погляди на життя. Але мережа пліткує, що причиною став його зв’язок з Катериною Осадчою. Проте, за офіційними даними, шлюб з телеведучою укладений за два роки після розлучення, тому, щоб стверджувати про зради немає ніяких підстав.

Юрій та Людмила Горбунови

В інтерв’ю Славі Дьоміному, телеведучий розповів, що періодично спілкується з колишньою. Він повідомив, що наразі жінка в Америці у дітей, проте планує повертатися в Україну. На думку Горбунова, він не може відмовитися від спілкування з людиною, з якою прожив довгих 20 років. Крім того, чоловік зізнався, що боляче переживав розлучення.

“Вона в Америці, у дітей. Вона ще до війни поїхала і зараз хоче повертатися. Це ж наше життя, ми не можемо викреслювати якісь речі, з якими були пов’язані роками”, – поділився Юрій.

Горбунов показав свою колишню дружину