|
14.04.2024 16:47

“А класна в Адель нянька”: Лілія Ребрик показалася одразу з трьома помітно підрослими донечками

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик показала, як проводить час одразу з трьома зі своїми донечками. Кадри щасливої сім'ї з'явилися в соціальній мережі.

Новина про те, що Лілія Ребрик знову вагітна застала її фанатів зненацька, адже мало хто здогадувався, що під серцем артистка вже тривалий час носить малюка.

І хоча повідомлення було щасливим, Лілія нарвалися на небувалу критику свого вчинку. Сім’ю звинувачували у тому, що вони нібито наважилися на поповнення в сім’ї заради того, щоб мати можливість виїхати закордон разом з чоловіком. Лілія спочатку намагалася протистояти самостійно, але згодом долучилися інші зірки, які підтримали колегу, а також закликали публіку поставитися з повагою до жінки, яка вирішила привести на світ ще одну людину.

Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки

Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки

Врешті-решт стало відомо, що в сім’ї народиться дівчинка. Вона отримала незвичайне ім’я, яке об’єднує в собі імена всіх членів сім’ї.

Зараз Ребрик знаходиться у так би мовити декретній відпустці та насолоджується материнством. Зокрема, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася свіжі кадри, на яких зірка показала, як проводить час разом з трьома дочками. Можна сказати, що ці знімки схожі на фантазію про ідеальну родину.

Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки. Скріншоти особистої сторінки зірки

“А класна в Адель нянька. Реально, Діксі постійно біля візочка. Оберігає Аделькин сон”, – поділилася ведуча.

Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки

Нагадуємо, що після 24 лютого родина не виїжджала за кордон, а евакуювалася до заходу. Пізніше стало відомо, що Лілія Ребрик залишилася без роботи, адже телеканал, на якому вона працювала закрився. Тим не менш, їй вдалося погастролювати разом з театром, в якому вона працювала, а також потрапити на нове ранкове шоу.

Її чоловік продовжує працювати хореографом та має власну танцювальну школу. Родина веде публічний образ життя і не має жодних репутаційних проблем.