“12 років разом”: Лілія Ребрик показала сімейну ідилію з чоловіком Андрієм Диким, якого колись увела у іншої

Телеведуча Лілія Ребрик привітала чоловіка Андрія Дикого з річницею шлюбу. 12 років тому у світі шоу-бізнесу сформувався один з міцних союзів, кохання якого крізь роки тільки міцнішає.

23 грудня відома акторка та телеведуча Лілія Ребрик та танцівник Андрій Дикий відсвяткували 12 річницю шлюбу. Привітати коханого з їхнім “нікелевим” весіллям зірка вирішила в новому дописі у своєму фотоблогу.

З нагоди свята знаменитість розмістила в Instagram романтичні кадри, де позувала з чоловіком та їхніми двома доньками. Помітно, що пара на фото зробила акцент на живіт зірки, оскільки родина в очікуванні на третю донечку. Цікаво й те, що всі дівчатка в сім’ї обрали для фотосесії однаковий принт суконь.

Шанувальники та зіркові колеги привітали подружжя з їхнім особистим святом в коментарях, побажавши довгих та щасливих років разом.

Зазначимо, цієї осені стало відомо про вагітність акторки третьою дитиною. Родина в очікуванні ще однієї доньки. Лілія не приховує, вона не проти була б спробувати себе в ролі мами хлопчика, але коли дізналася, що матиме дівчинку, то теж зраділа.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок
Лілія Ребрик показала сімейну ідилію з чоловіком Андрієм Диким

Не всі пересічні громадяни поділяли радість із зірковою сім’єю. Деякі користувачі мережі висловлювалися, що Ребрик завагітніла, аби допомогти чоловіку “відкосити від армії”. Втім, зірка пояснила, що вони давно мріяли про третю дитину.

Нагадуємо, доля звела Лілію та Андрія на проєкті “Танці з зірками”. Телеведуча брала участь як знаменита гостя, а чоловік виступив професійним танцівником та її партнером. На момент знайомства майбутні закохані обоє перебували у стосунках. Андрій був у шлюбі з танцівницею Іриною. Однак кохання перемогло та заради одне одного, вони закінчили попередні відносини.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.