|
16.04.2024 11:23

76-річна Софія Ротару привітала свою закадичну подругу Аллу Пугачову з 75-річчям: “Стигла ягідка”

Більше 30 років в шоу-бізнесі ходили чутки про те, що Софія Ротару та Алла Пугачова не ладнають. Причини цьому називали різні: від закоханості в чоловіка до конкуренції в кар’єрі. Найбільш популярною версією стала роль в кіно, яка дісталася саме Софії Михайлівні, попри те, що Алла Борисівна претендувала на неї.

Софія Ротару публічно привітала Аллу Пугачову 75-річчям

Софія Ротару публічно привітала Аллу Пугачову 75-річчям

Зараз їх розділяють тисячі кілометрів, непрості події в країні, паузи в творчості, але вони як ніколи близькі. Так, абсолютно всі помітили, що співачки за останні декілька років сильно зблизилися. Вони підтримують одна одну публічно, і подейкують, що підтримують зв’язок.

Зокрема, нещодавно Софія Михайлівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для своєї так би мовити закадичної подруги, з якою їй приписували десятиріччя ворожнечі.

Легенда української естради оприлюднила архівну фотографію артистки, додала червоне серце і таким чином дала зрозуміти колезі, що вона про неї не забула і вітає її зі святом.

Софія Ротару публічно привітала Аллу Пугачову 75-річчям. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що 2 роки тому Максим Галкін від імені своєї сім’ї підтримав Україну, після чого залишив територію російської федерації та переїхав до Ізраїлю. Спочатку пара говорила про те, що назбирається мігрувати, але після доволі відчутного тиску від влади стало зрозуміло, що гуморист та його дружина не стануть повертатися.

Софія Ротару як поговорюють 24 лютого не стала евакуюватися та поїхала до Львова. Втім, її родина потрапила у гучний скандал через невдалу спробу втекти. Так, її сина Руслана та онука Анатолія затримали на кордоні під час незаконного перетину. Вже наступного дня чоловіків відпустили, але жодного пояснення обидва не дали. Через декілька місяців Анатолій таки опинився в Європі, про що спокійно розповів публіці.