|
25.04.2024 12:39

58-річний Віктор Павлік вперше показав своїх маму і сестру: до них у гості збирається Катя Репяхова (ФОТО)

Відомий український артист Віктор Павлік показав свою сім'ю: як виглядає мама та сестра співака, та які стосунки у Катерини Репяхової з родичами чоловіка?

Український артист Віктор Павлік часто прибуває до рідного міста Теребовля, щоб відвідати свою 83-річну матір Олександру Григорівну, яка народилася й виросла в цих мальовничих місцях.

Нещодавно відомий музикант разом із своєю молодою дружиною та дворічним сином Михайлом вирушив до Теребовлі. Саме там він знову зустрівся зі своєю сестрою Людмилою, з якою не бачився протягом довгого часу. Для маленького Михайла, ймовірно, це була перша зустріч з тіткою.

Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра

Людмила, яка вже в дев’яностих роках, колись переїхала до Москви на пошуки кращої долі. Незважаючи на те, що вона мала дві вищі освіти, на початку її шляху стояли складнощі, і вона довела свою міць, заробляючи на життя непевними роботами. Але завдяки своєму таланту до навчання та педагогіки, вона знайшла своє покликання в допомозі російській сім’ї у вихованні їхньої доньки.

Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра. Фото з Instagram @repyahovakate

Для Віктора Павліка це був особливий момент, коли він міг обійняти свою сестру та поділитися з нею радістю батьківства. А для Людмили це була можливість знову відчути тепло та підтримку рідних сердець, які завжди будуть поруч у будь-яких обставинах.

У період повномасштабного вторгнення, зустрічі Віктора Павліка з його сестрою не були надто частими. Проте, з приїздом жінки назад в Україну, артист радісно вітав цю можливість зустрітися з нею. Він поділився знімком, на якому зображений разом з сестрою Олександрою Григорівною та матір’ю Людмилою.

Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра. Фото з Instagram @repyahovakate

Дружина Віктора Павліка також вирішила відповісти на цікаві запитання своїх підписників у своєму Instagram. Одне із запитань було про її стосунки з родиною чоловіка. Катерина зазначила, що у неї добрі стосунки з його рідними. На додаток, вона опублікувала фотографію, на якій Віктор Павлік позує з матір’ю. На цьому знімку щаслива сім’я зображена в садку поблизу будинку матері співака.

Тим не менш, раніше вона згадувала, що є деякі непорозуміння з деякими родичами чоловіка. Зокрема, донька Павліка, Христина, не зустрічається з дружиною Віктора, Катериною. Незважаючи на те, що за словами бізнесвумен, вони мають дружні стосунки, вони ніколи не перетинаються. Причини цього Катерина не розголошує.