|
28.04.2024 14:31

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Відома українська акторка Ольга Сумська не приховує свого особистого та творчого життя. Зірка активно ділиться всіма подіями, що її оточують з шанувальниками. Крім того, це разюче відрізняється від поведінки її старшої сестри Наталі. Вона не така “публічно відкрита”, як родичка та критикує поведінку Олі.

Цього разу акторка шокувала новими кадрами у своєму Instagram. Жінка виклала коротке відео, яке відзняла у ліжку. Але відпочивала Оля не сама, а у компанії двох імпозантних чоловіків, її колег – Віталієм Іванченко та Назаром Задніпровським. Щобільше, артистка не посоромилася згадати про офіційного чоловіка та передала його вітання, а Іванченко сором’язливо попросив пробачення у Борисюка.

“Привітик тобі, Віталька Борисюк”, – артистка передає вітання офіційному чоловіку.

Ольга Сумська показала кадр з чоловіками та звернулася до Борисюка

Звісно, ні про яку зраду мова йти не може. Актори знімали новий проєкт, а Сумська просто поділилася творчим процесом. На відео вся команда жартує та регоче з того, що відбувається. Дуже приємно спостерігати за захопливим процесом створення нових проєктів та шоу, тим паче коли зірки самі кайфують від своєї роботи.

“Як з Олею Сумською, так ти знімаєш носки, а як зі мною у тому проєкті, так ти в носка”, – жартує колега Сумської.

Пізніше, Оля показала, що разом з колегами вирушає на гастролі в Прагу. В кард попав і Борисюк, який поспішив задобрити кохану морозивом. Напевно, він знає правильний підхід до обраниці, щоб вона не шукала уваги та підтримки у ліжку з іншими. Ось, що означає шлюб тривалістю понад 25 років.

Ольга Сумська показала кадр з чоловіками та звернулася до Борисюка