Що відомо про дітей Андрія Данилка? Їх не бачили фанати, але бачили сусіди – двоє хлопчиків

Відомий український артист Андрій Данилко ніколи не ділився успіхами в сімейній сфері. Чи насправді чоловікові не щастить, або він просто приховує деталі?

Відомий український виконавець Андрій Данилко завжди уникав розмов про своє особисте життя. Він неодноразово запевняв своїх фанатів, що ніколи не був одруженим і не має дітей. Мовляв, попри бажання створити сім’ю, доля склала все інакше, і артист змирився зі своїм статусом.

Проте, навіть після цих заяв, не зникли численні плітки про його романтичні стосунки та можливих нащадків. 10 років тому з’явилася інформація, що у Данилка, нібито, є двоє синів. Журналісти вирушили до села, де жила його покійна мати, і дізналися від місцевих жителів, що жінка регулярно приймала в себе вдома онуків. Згідно з їхніми словами, хлопців назвали на честь предків Андрія, його батька та дідуся – Мишком та Іваном.

Сусіди Андрія Данилко повідомили, що виконавець виховує двох дітей
Сусіди Андрія Данилко повідомили, що виконавець виховує двох дітей

Якщо вірити цій інформації, то сьогодні юнаки вже мають бути вже дорослими. Проте, сам Данилко жодним чином не підтверджував ці чутки. Ба більше, неодноразово в інтерв’ю, чоловік зізнавався, що мріяв про родину, проте доля вирішила інакше. Практично нічого не відомо про його родину та особисте життя. На додаток, через те, що Данилко ніколи не був помічений у серйозних стосунках з жінками, в медіа виникали чутки про його нетрадиційну орієнтацію.

Сусіди Андрія Данилко повідомили, що виконавець виховує двох дітей
Сусіди Андрія Данилко повідомили, що виконавець виховує двох дітей

Друзі артиста неодноразово заперечували такі чутки. Наприклад, Ель Кравчук, колега Данилка, навіть організував інцидент, щоб продемонструвати, що Андрій справді зацікавлений у жінках. Він сфотографував Данилка під час поцілунку з Інною Білоконь. Фото, яке потрапило у мережу, звісно без дозволу артистів, викликало чималий ажіотаж. Це й не дивно, адже Інна жінка заміжня.

Схожі статті

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про роман на стороні з відомим співаком: “Ми разом”

Тоня Матвієнко розповіла, що думає про чутки на рахунок свого роману з іншим відомим виконавцем. Чоловік Арсен Мірзоян ситуацію не коментує.

Куди зникла Софія Ротару? В Україні з’являється тільки біля могили чоловіка 2 рази на рік

Куди насправді поділася легенда української естради Софія Ротару і чи дійсно вона давно виїхала за кордон? Усі відповіді лежать на поверхні.