“Хочеться кращого результату”: Лілія Ребрик розповіла, як відновлює фігуру після народження третьої дитини

Відома українська телеведучи Лілія Ребрик не приховує, що після пологів її фігура не ідеальна. Проте, жінка працює над відновленням своєї форми.

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик дуже відкрита зі своїми підписниками. Жінка з задоволенням розповідає про стан справ у своєї родини, свої відчуття та емоції. Попри хейт, що ллється на “дику” родину, жінка не втрачає оптимізму та старається подарувати своїм донечкам щасливе дитинство. Крім того, жінка не забуває про власне добробут та старається постійно розвиватися, як морально, так і фізично.

У інтерв’ю для порталу kp.ua, жінка розповіла, як відновлює свою фігуру після пологів. За словами зірки, вона ще не прийшла до свого ідеалу. Проте, вона відзначила, що отримує чимало компліментів від оточуючих, які дивуються її результатам.

“Ми, дівчата, такі вимогливі до себе, що нам завжди хочеться кращого результату. Я ще не в тій формі”, – зізналася Ліля.

Лілія Ребрик пояснила, як відновлює форму після пологів
Лілія Ребрик пояснила, як відновлює форму після пологів

За словами зірки, вона поки не сидить на дієті, адже годує грудним молоком маленьку Аделіну, але задля здоров’я донечки перейшла на корисне харчування. Вона впевнена, коли людина відповідальна тільки за себе, то може нехтувати певними порадами та правилами, а ось відповідальність за маленьке життя додає свідомості.

“Коли ти належиш маленькій людині, треба дбати про себе якісніше”, – поділилася телеведуча.

Лілія Ребрик пояснила, як відновлює форму після пологів
Лілія Ребрик пояснила, як відновлює форму після пологів

Ребрик розповіла, що коханий підтримує її та повністю задоволений її зовнішністю. До того ж на думку Лілії, щастя не в ідеальній фігурі, а у коханні та взаємній повазі. Вона впевнена, що зможе прийти й до ідеальної форми, якщо захоче звісно. Проте, зараз жінка старається більше уваги приділяти донечкам, а не спорту та дієтам.

Схожі статті

Сільський гламур: як виглядали до популярності Настя Каменських, Тіна Кароль, Ані Лорак – вони стали дівами

Сьогодні цих артисток впізнають не лише в Україні, а й у всьому світі. Мільйони людей співають їхні пісні, а також наслідують їх образи. А хочете знати, як виглядали українські співачки раніше?

39-річна Тіна Кароль розповіла про шлюб з олігархом: це сталося ще в 2021-му – поп-діва зробила свій вибір

Тіна Кароль вразила своїм зізнанням про шлюб з олігархом. Поп-діва вже давно зробила свій вибір, але не поспішала про нього говорити. Все сталося 3 роки тому.

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?