Молодша за 14-річну доньку: Віра Брежнєва вразила кардинальними змінами – нічого натурального не залишилося

Співачка Віра Брежнєва оприлюднила фотографії, на яких виглядає молодша за свою 14-річну дочку Сару Кіперман. Не всі задоволені новим перетворенням артистки.

Днями молодша донька Віри Брежнєвої від українського мільярдера 14-річна Сара Кіперман розповіла про своє розкішне життя за кордоном. Дівчина оприлюднила кілька фотографій, на яких засвітила деякі прикраси від відомих світових дизайнерів, вартістю десятки, а то й сотні тисяч гривень, а також розповіла про свої улюблені люксові бренди.

Як живуть 2 дочки Віри Брежнєвої від двох різних чоловіків
Як живуть 2 дочки Віри Брежнєвої від двох різних чоловіків

Сара зізналася, що з 2022 року вона є власницею студії дизайну, а також похвалилася, що збирається вступати до престижного Інституту Марангоні, в якому свого часу навчалися відомі дизайнери Доменіко Дольче та Франко Москіно. Також у мікроблозі 14-річної дочки Брежнєвої можна знайти її фотографії з останньої фотосесії. У коментарях багато хто пише, що Сара дуже швидко подорослішала і стала виглядати старше своїх років, на відміну від своєї мами, яка з роками тільки молодшає.

Дочка Вері Брежнєвої Сара Кіперман
Дочка Вері Брежнєвої Сара Кіперман

Так, напередодні 42-річна Віра Брежнєва оприлюднила серію фотографій, зроблених на відкритті модного бутіка у Варшаві. У кадрі артистка з’явилася з легким макіяжем у шкіряних штанях та відкритому топі. У Мережі відразу з’явилися коментарі. Деякі підписники не впізнали Віру. Багато хто запідозрив, що співачка зробила пластику.

“Те чи пластика невдала схожа на азіатку”, “Н-так … Ось скоро і від Брежнєвої нічого натурального не залишиться”, “Взагалі не схожа на себе … як шкода, що вона так ось … зі своєю індивідуальністю вчинила”, “Одягла як малолітка”, “Віра, поверніть свою фірмовий чубок!”, “Я вас ледве впізнала”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що після розлучення з Костянтином Меладзе, Віра Брежнєва кардинально переглянула своє ставлення до життя і вирішила, що тепер хоче бути справжньою. Якийсь час співачка взагалі не фарбувала волосся і не завдавала макіяжу, проте незабаром повернулася до свого колишнього образу і знялася в нереально красивій та гламурній фотосесії.

Віра Брежнєва стала виглядати молодшою ​​за 14-річну дочку
Віра Брежнєва стала виглядати молодшою ​​за 14-річну дочку

Схожі статті

Мовчала про нього роками: що відомо про таємного чоловіка Софії Ротару, який дав їй дещо більше, ніж кохання

Софія Ротару завжди говорила про свою безумовно любов до чоловіка Анатолія Євдокименка. Але що на рахунок таємного коханого? Цей чоловік був завжди поруч з артисткою.

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?