“Захотіла зробити собі троянду на всю спину”: Маша Єфросиніна розповіла про нестандартні вподобання

На яку найбільш нестандартну зміну у власному стилі ви наважувалися, не говорячи про це зі своїм коханим? Маша Єфросиніна розповіла про бажання зробити тату троянди на всю спину.

Уявіть, що після запитання “коханий, а ти нічого не помічаєш” ви демонструєте чоловіку не нову зачіску, а тату троянди на всю спину. Якою була б його реакція? Про таку гіпотетичну ситуацію на подкасті поговорили Маша Єфросиніна та ведучий Єфим Константиновський.

Діалог зірок стосувався стосунків загалом та впливу недоліків на кохання. Одним з питань, яке підняла Єфросиніна, була любов до партнера, яким би він не був. Єфим не погодився з цією тезою, оскільки, на його думку, фраза “я кохатиму тебе, щоб не сталося” говориться у той момент, коли нічого не сталося. Коли партнер якось змінюється (вагою, характером чи іншим чином), то попередні слова зазвичай помітно контрастують з реальними діями.

Маша Єфросиніна з Єфимом Константиновським у подкасті Квиток на Марс
Маша Єфросиніна з Єфимом Константиновським у подкасті Квиток на Марс

Одна з обговорюваних змін стосувалася татуювання. На це Константиновський відповів досить негативно. Він вважає, що “татуювання — це хана”. Він проти, щоб його дружина робила. Єфросиніна запитала, чи розлучився б через таку зміну Єфим з коханою.

На це ведучий відповів зустрічним питанням: чи сказала б Маша своєму чоловіку Тимуру, якби надумала зробити татуювання троянди на всю спину. Це питання дуже розвеселило Єфросиніну. Маша припустила, що зробила б експериментально щось малесеньке, щоб подивитися на реакцію коханого. А якби він нічого не сказав, то зробила б уже троянду.

Маша Єфросиніна поговорила з Єфимом Константиновським про татуювання
Маша Єфросиніна поговорила з Єфимом Константиновським про татуювання

У коментарях на слова Єфима відреагували досить різко. Підписниці Маші вважають, що татуювання стосуються лише людини, яка його зробила. Засуджування або критику за речі, які нікому не шкодять, коментатори вважають ненормальною поведінкою. Тим паче вони не розуміють, чому хтось має запитувати дозвіл, незалежно від статусу та тривалості взаємин.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.