Працюємо, щоб сплачувати податки: Лілія Ребрик відповіла хейтерам щодо зйомки новорічної комедії

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик пояснила, що саме вони роблять під час зйомок новорічної комедії "Потяг у 31 грудня". Зірка переконує українців у тому, що там вони не розважаються.

Багатодітна мама, акторка та телеведуча Лілія Ребрик відповідала всім українцям, які залишили негативні коментарі щодо зйомок української новорічної комедії “Потяг у 31 грудня”. Як відомо, інформація про зйомки цієї стрічки вийшла вчора, 10 вересня. Тоді ж з’явилося безліч хейтерів, які почали писати, що все це не “на часі”. Свої думки щодо цього Лілія Ребрик повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

За її словами, реакція людей на проходження процесу зйомок новорічного кіно дуже різна. Є чимало негативних думок і відгуків, а саме таких, що все це зараз не на часі. Так би мовити, в країні нині такі події, а актори та відомі зірки шоу-бізнесу розважаються зйомкою новорічної комедії. Хтось навпаки радіє цій події і з нетерпінням чекає прем’єри цього кінофільму. Є люди, які навпаки щасливі, що в Україні створюють щось своє рідне, українське. А не використовують лише закордонне.

Ведуча Лілія Ребрик розповіла про важливість зйомки новорічної комедії
Ведуча Лілія Ребрик розповіла про важливість зйомки новорічної комедії

Лілія Ребрик зазначила, що є люди, які шукають можливість, аби трішки відволіктися від усього, перезарядитися, набратися сил. Місія акторів в житті людей — це лікувати їхні душі та підтримувати, в першу чергу, морально. Чітко телеведуча висловилася і щодо того, що вони не розважаються, а працюють і сплачують податки в бюджет держави. А ще, щоб мати можливість донатити і допомагати нашим захисникам. Насамперед, щоб було за що фінансово надавати цю допомогу.

Сьогодні, 11 вересня, зйомки новорічної комедії “Потяг у 31 грудня” продовжилися. У своїх stories Лілія Ребрик показала, що саме відбувається за лаштунками зйомок. Сьогодні зірці зробили буклі (завиті кільцями пасма волосся). З ними вона грає роль провідниці в цьому новорічному потязі. Є у них під час зйомок і перерви на обід. А ще до Лілії Ребрик на знімальний майданчик приходять її діточки, їх у неї цілих три!

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?