Готова змагатися з дітьми: 34-річна Світлана Тарабарова хоче перемогти на Євробаченні в Іспанії

Про перемогу на Євробаченні мріє дуже багато зірок. Не є виключенням Світлана Тарабарова. Причому артистка вирішила підійти до участі у пісенному конкурсі дуже оригінальним чином.

Світлана Тарабарова, попри зірковий статус, є надзвичайно щирою та простою, близькою до звичайного народу людиною. На відміну від інших популярних зірок, вона не отримує стільки грошей, щоб в них доводилося купатися. Іноді їй та її бізнесу навіть доводиться стикатися з боргами. Але це не бентежить Світлану, бо вона просто любить створювати музику. Зокрема, допомагає під час підготовки до українських та міжнародніх конкурсів.

Навіть люди, далекі від музики та її прослуховування, чудово знають про Євробачення. Цей конкурс був заснований майже 70 років тому й до сьогодні залишається однією з найбільших подій для тисяч артистів і десятків мільйонів шанувальників. Але окрім звичайного формату Європейська мовна спілка також розвиває дитячий: учасники віком 10-15 років.

Хоча історія цього конкурсу не така багата, як в основного, він має досить солідний вік — 21 рік. За цей час Україна двічі посідала 5 та 2 місця та по одному базу 4 та 1 позицію. Тому за сумою балів за усі роки ми посідаємо 9 сходинку із 28 наявних. Звісно ж, хочеться покращити свої позиції, тому ми регулярно відправляємо на конкурс наших юних талантів.

Цьогоріч до фінального етапу відбору пройшли 6 учасників. Серед них Артем Котенко, Ілля Коновченко та Злата Іванів, пісні для яких писала саме Тарабарова. Для решти фіналістів композиції створював Євген Тріплов. Остаточне ім’я юного артиста, який буде представляти Україну на конкурсі в Мадриді, буде оголошене 22 вересня. А пісні кожного фіналіста вже можна послухати в офіційному каналі “Євробачення Україна” на YouTube.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.