Обожнює жінок і не приховує цього: як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут – ефектна Злата Мітчелл

Як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл? Дівчина розповіла про свої вподобання та вразила зізнанням щодо почуттів не до чоловіків.

Для Ольги Фреймут як для матері розставання з дочкою Златою було справжнім випробуванням. Як ніяк, вона відпустила чотирнадцятирічну спадкоємицю жити в іншій країні. Матір та дочку розділяв океан.

Втім, телеведуча намагалася зрозумінням поставитися до поглядів своєї донечки та її бажання бути самостійною людиною. І цей крок виправдав себе. Злата проживає за кордоном вже 4 роки, вона успішно продовжує навчання, водить машину, має друзів і добре адаптується. Звичайно не без підтримки батьків, які її люблять.

Дочка Ольги Фреймут розповіла, як живе у Сполучених Штатах

17-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свого бойфренда
Дочка Ольги Фреймут розповіла, як живе у Сполучених Штатах

Про те, що злету чекає саме таке майбутнє було не важко здогадатися, адже її біологічний батько — британець. Відповідно, дівчина отримала громадянство Великобританії і має всі шанси прожити життя в тій країні, яку обере. Її матір та рідні тим часом продовжують перебувати в Україні. Більше двох років вони жили в Лондоні, але зараз незрозуміло, які плани вони будуть будувати надалі.

В житті у Злати все тим часом дуже ясно. Вона не тільки добре вписалася в американське суспільство, але і переймає останні тренди, які там зароджується. Зокрема, підтримка жінок, фемінізм, тощо.

Дочка Ольги Фреймут розповіла, як живе у Сполучених Штатах. Скріншоти особистої сторінки Злати

Днями дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, у дописі до яких написала, що обожнюю жінок. На відео дівчина танцювала та насолоджувалися музикою, а дівчата навколо спостерігали за тим, як вона ловить ритм.

Байдужим неможливо було залишитися при погляді на цю красуню. І так само Злата настала скупитися на компліменти дала зрозуміти, що їй подобається видовище, яке вона бачить перед собою.

Нагадуємо, раніше Ольга Фреймут критикували за те, що її дочка не відповідає тим стандартам етикету, які вона свого часу пропагувала на телебаченні. Ведуча у відповідь зізналася, що дозволяє своїй дочці проявлятися, як їй захочеться і закликає до цього інших матерів.

Схожі статті

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.