Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Старша донечка популярної співачки Олі Полякової, 19-річна Марія, засвітила всім свою золоту каблучку з величезним каменем на безіменному пальці. Донька зірки зробила це прямо в салоні літака, коли вирушила кудись в дорогу. Нове фото Марія Полякова опублікувала в своїй stories в соцмережі Instagram.

Марія Полякова, яка імовірніше всього, що теж планує стати співачкою і поєднати своє життя з музикою, підписала свою світлину наступними словами: “Куди я прилетіла?”. На фото вона показала (зіграла) захват і здивування, що означає лише одне — вона дійсно подалася в якесь незвичайне місце і планує чимось всіх здивувати. Під час цього Маша Полякова прикрила долонею руки губи і в цей час каблучка з камінням потрапила в об’єктив камери. Поки що, вона тримає інтригу, але з часом, імовірніше всього, що про все повідомить.

Донька Олі Полякової показала обручку на безіменному пальці
Донька Олі Полякової показала обручку на безіменному пальці

Марія Полякова хоч і є донечкою відомої співачки, вчитися музичній грамоті та вокалу відправилася за океан в Сполучені Штати Америки. Від цьогорічного навчального року вона стала студенткою приватного Бостонського університету “Berklee College of Music” (Музичний коледж Берклі). Відправляючи доньку на навчання Оля Полякова, як і будь-яка мама, дуже сильно переймалася за те, аби дитина там дійсно вчилася, а не займалася чимось іншим. Проводжаючи Марію на навчання вона просила її не зв’язуватися з поганими кампаніями, не вживати нічого шкідливого, бути обережною і добре навчатися.

Музичний коледж Берклі унікальний тим, що в ньому вже понад 25 років викладають курс із хіп-хопу. Також у цьому закладі акцент роблять на вивчені кіномузики й авторській пісні. Серед профільних інструментів (фаху) є навіть банджо, мандоліна, ударні. Викладати хіп-хоп тут почали ще в 1999 році.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?