Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Популярна українська телеведуча, громадський діяч та блогер Маша Єфросиніна давно веде соціальні мережі, де висвітлює не лише актуальні теми та розповідає про свої нові проєкти, а й ділиться особистими фото, на яких демонструє себе у всій красі. Як правило, на знімках телезірка з’являється в дуже стильному трендовому вбранні на тлі красивих локацій, після чого шанувальники обсипають Марію компліментами. Але, як з’ясувалося, щоб зробити одну красиву фотографію Єфросиніна регулярно стикається з “проблемами”.

Так, напередодні Маша показала, як зазвичай проходять її фотосесії у стилі “street style”. У “сториз” мікроблогу з’явилися кумедні відео, на яких Єфросиніна намагається красиво позувати за столиком у кафе, у той час, як на задньому фоні двоє чоловіків розвантажують машину або, як намагається знайти вдалу позу, щоб виглядати на фото ефектно. На цих кадрах Маша була справжньою – милою та трохи смішною.

Маша Єфросиніна показала, як виглядає у своєму Інстаграмі та реальному житті
Маша Єфросиніна показала, як виглядає у своєму Інстаграмі та реальному житті
Маша Єфросиніна показала, як виглядає у своєму Інстаграмі та реальному житті
Маша Єфросиніна показала, як виглядає у своєму Інстаграмі та реальному житті

А що вийшло в результаті, можна побачити у мікроблозі знаменитості.

“Впевненість – найкращий аксесуар…”,- підписала публікацію Марія.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна одна з небагатьох українських знаменитостей, яка має ідеальне почуття стилю. Вже багато років вона сама складає собі образи і завжди робить це бездоганно. В одному з інтерв’ю Єфросиніна зізналася, що в перші роки, коли її кар’єра пішла вгору, вона купувала виключно брендове вбрання, на яке витрачала купу грошей. Потім “брендоманія” пройшла і тепер Маша Єфросиніна може легко зібрати стильний образ з будь-яких речей, навіть куплених у мас маркеті. Щоправда, пристрасть до брендових сумок, окулярів та прикрас у Єфросініної так і не пройшла.

Схожі статті

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?