Мати вигляд як француженка: 4 варіанти стрижки каре, які протестували Огнєвіч, Таран, Єфросиніна і Падалко

Найвідомішим людям в Україні каре підходить з однієї простої причини — насичений графік. Адже за такою зачіскою і таким волоссям доглядати простіше всього. Догляд і краса волосся — найважливіше.

Існують чотири варіанти найрізноманітніших зачісок каре, які є навіть у найвідоміших людей України. Це боб-каре, текстурне каре, асиметричне каре та каре з чубчиком. Зробити собі такі зачіски наважилися співачка Злата Огнєвіч, телеведучі Лідія Таран, Марічка Падалко та Маша Єфросиніна. Плюс каре у тому, що в надзвичайно насиченому графіку за такими зачісками і за таким волоссям доглядати легше всього.

Боб-каре є однією з найвідоміших і найпопулярніших зачісок у світі. Причина — зробити цю зачіску можна в будь-якому віці. Також вона підходить абсолютно до будь-якої форми обличчя. Тому, хоч завтра зробити таку зачіску може наважитися кожна дівчина чи жінка. Боб-каре дуже крута зачіска для тих, хто полюбляє часто фарбувати своє волосся. До того ж, дана зачіска добре поєднується з різними видами складного фарбування. Хороший майстер може взагалі коригувати такою стрижкою риси та форму обличчя.

Текстурне каре є чудовою зачіскою для тих, хто цінує класику і прагне поєднувати класичні форми каре з сучасними техніками. Вигадати можна що завгодно, аби лише вистачало уяви і прагнення до створення чогось нового. Текстурне каре передбачає і наближеність до чогось природнього (легкого природнього руху волосся при ходьбі). Така стрижка підійде тим, хто прагне “освіжити” своє обличчя новою зачіскою, надати волоссю об’єму і при цьому не втратити форму.

Асиметричне каре краще всього робити тим, хто прагне досягти невимушеності, стильної зачіски, а ще — зухвалості. Ця зачіска передбачає перехід від короткого каре-боба до довгого. Простішими словами — з якогось одного боку голови стрижка робиться максимально короткою, а з іншого лишають довге волосся. Асиметричне каре можуть навіть робити на середню довжину волосся. Але плюс такої зачіски в тому, що переходити роблять плавними і обережними.

Каре з чубчиком є однією з найкрутіших зачісок. Для цього бажано мати середньо довжину волосся. Робиться наступним чином: волосся підстрижене по одній лінії і як правило, по довжині, що нижче вуха. Робиться лише в один бік, у правий чи в лівий, як краще і як кожному підходить більше на смак. Під час цієї зачіски використовують такий метод, як градуювання. Зазвичай воно спрямоване всередину до обличчя.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.