Одружена Ольга Сумська провела ніч у “ліжку” водія автобуса: це сталося під час гастролей містами України

Ольга Сумська курсує Україною лакшері-автобусом. Зірка запевняє, що в цьому транспорті є безліч переваг. Найголовніше — спальне місце водія.

Українська акторка та телеведуча Ольга Сумська відправилася у гастрольний тур містами України з презентацією театральної вистави “Наші Кайдаші”. Організатори возять акторів величезним автобусом, який має місце і можливість перевозити ще й декорації для цього спектаклю. Разом із Сумською у “Кайдашах” грають й такі відомі люди, як 65-річний актор і телеведучий Володимир Горянський, красунчик теперішніх часів актор Тарас Цимбалюк, акторка кіно, театру та дубляжу Наталія Денисенко. Всі разом нині гастролюють!

Можливо хто думає, що ці актори шикують і кочують по дорогих готелях із міста в місто, але ні. Ольга Сумська у своїй stories показала навіть місце на якому вона спить під час всіх цих поїздок. І хто б міг подумати — це спальне місце водія автобуса, яке по факту, відведене саме для нього. Але коли той не спить, там відпочиває Сумська. Про все це вона розповіла після свого виступу у Львові. У подальшому вони направилися в Тернопіль.

Ольга Сумська зізналася, що провела ніч на місці водія автобуса
Ольга Сумська зізналася, що провела ніч на місці водія автобуса

“Двигаємо на Тернопіль і завантажуємо нашу декорацію. У цьому турі їздимо з комфортом”, – пояснює Ольга Сумська.

На місці водія акторка спала вдень. До того ж, вона підкреслила, що по спала там дуже добре і по факту, всім задоволена. І вона дякує за це. Можна тільки уявити, як тепер цим місцем пишається сам водій. Адже саме на його ліжку відпочивала легендарна акторка театру та кіно України Ольга Сумська.

Крім цього, зірка повідомила, що вона спеціально показала своїм підписникам те, який мають лакшері автобус зі спальним місцем. І це був не жарт. Транспорт дійсно величезний, двоповерховий, новий і з дуже гарним, чистим і сучасним салоном. А ще в цьому автобусі є дуже крутий туалет. По-перше, він великий і просторий, по-друге, теж сучасний і новий.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.