Леся Нікітюк поділилася особистим секретом, як розбагатіти: цей ритуал з грошима потрібно зробити сьогодні

Леся Нікітюк поділилася рецептом того, коли і в які дні потрібно викладати гроші, щоб вони почали "заряджатися". А також, що саме потрібно класти та куди.

Одна з найпозитивніших телеведучих України Леся Нікітюк розповіла про те, як вона примножує гроші. А також, що потрібно робити, щоб в помешканні водилося якомога більше коштів. Про все це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram. З самого ранку, 2 вересня, Леся Нікітюк побажала всім смачної кави, щастя, і грошей. І опублікувала світлину своєї 20-гривневої купюри. Це побачила одна з підписниць зірки, яка написала їй, що цю купюру 3 і 4 жовтня необхідно покласти на підвіконня. Причина — в ці дні буде сонячне затемнення, а тому гроші будуть заряджатися.

На все це телеведуча повідомила, що вона знає про цей метод і більше того, вже використовувала його. Насамперед, минулого року Леся Нікітюк “ловила” дні з сонячним затемненням і викладала на підвіконня заряджатися по дві гривні. Імовірніше всього, якщо цього разу вона показала свою 20-тку, то нині поставить на заряд саме цю купюру.

Леся Нікітюк розповіла, що потрібно робити для примноження грошей
Леся Нікітюк розповіла, що потрібно робити для примноження грошей

Уже сам позитивний запал Лесі Нікітюк почав діяти добре і в правильному напрямку, адже вона почала знімати гумористичну програму “Базар”. І відправилася туди зі своїм товаришем, який був її водієм у програмі “Lе (Ле) маршрутка”. Коли він запитав її, чому вони прийшли на Хмельницький базар, вона повідомила, що хоче його нормально одягнути. Цікаво, звісно, чи можна це зробити саме на ринку, але так це чи ні, можна буде дізнатися переглянувши її програму.

Відео reels цієї програми дуже сильно сподобалося підписникам Лесі Нікітюк. У коментарях до нього читачі пишуть, що всі, хто з Хмельницького розуміють цей вайб. Жартують і про те, що в цьому відео не вистачає того, аби чоловік став на “картонку”, аби приміряти нові речі, а на його шкарпетках була “дірка”.

Схожі статті

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?