Немає сил витримувати булінг: Настя Каменських звернулася до хейтерів з важливим проханням

Настя Каменських чудово знає про те, що таке несправедлива критика. Звісно, найчастіше з нею стикається її чоловік Потап. Але співачка також не може мовчати про подібні ситуації.

Хейт для зірок не є чимось незвичним. Когось він зачіпає, інші відносяться до нього байдуже. Наприклад, Олексій Потапенко зазвичай не реагує на хейт, про що розповідав його син Андрій від Ірини Горової. Але деякі шанувальники впевнені, що продюсер ізолювався від негативних коментарів настільки, що навіть не бере до уваги здорову критику.

Настя Каменських також рідко відповідає на хейт. Але можна помітити, що влучні зауваження вона бере до уваги. Проте співачка вважає, що негатив стосовно інших — це погано. Про це Каменських розповіла в контексті булінгу в школах. Настя зазначила, що згідно зі статистикою в Україні близько 67% дітей віком від 11 до 17 стикалися з проблемою булінгу, а дехто навіть зазнавав серйозних труднощів через регулярні нападки однолітків.

Про це Настя розповіла в рамках проєкту від популярного італійського блогера-мільйонника, який об’єднав десятки акторів, спортсменів, моделей, музикантів, блогерів та інших публічних людей, аби порушити питання боротьби з булінгом. Цей проєкт буде презентовано невдовзі в Європейському парламенті в Римі. Після цього він стане важливою ініціативою в італійських школах. Але Каменських сподівається, що він стане популярним у світі.

Також Настя згадала про свій досвід булінгу. За понад 20 років на сцені вона неодноразово стикалася з несправедливістю та навіть болісними образами. І часом буває дуже складно їх витримати, це помітно впливає на емоційний стан. Тому співачка вважає, що зараз важливо боротися з цією проблемою та ділитися досвідом тих, хто пережив булінг.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.