Categories Новини

Потап в рекламі сосисок шокував українців: як тепер це їсти

У мережі розкритикували нову рекламу сосисок від агентства Федоріва, в якій Потап виконав роль сосиски.

У соцмережах розкритикували нову рекламу сосисок «Нямські» компанії “Глобино”. Відеоролик був створений агентством Андрія Федоріва – Fedoriv Group.

Агентство Fedoriv Group відоме своєю яскравою і креативною рекламою, але цього разу, схоже, маркетологи переборщили.

Для зйомок в рекламі залучили відомого виконавця Потапа. В ролику можна побачити сосиску з обличчям співака, яка співає спокусливу пісню для господині.

Реклама сосисок з Потапом

Потап в ролі сосиски підсмажився на сковороді, покупався в окропі, потрапив в бутерброд, погрівся в мікрохвильовці, побував на виделці і навіть в зубах собаки.

«Кожна мама знає: у переживаннях, чи ніхто не голодний і чи всім є що їсти, головне — не провести все життя на кухні. Ось для цього і є «Глобино» — щоб бути на службі у матусь. І хоча життя у глобинських сосисок яскраве, але коротке, бо з’їдають їх швидко, ми таки встигли зняти історію одного спокусника, якого зіграв Потап», – написали творці реклами.

«Доля сосиски – всіх нагодувати», – співає Потап в ролику. «Сосиска вариться – матуся не париться», – стверджує реклама.

Скріншот

Однак, судячи з коментарів в соцмережах Instagram і Facebook, багатьом такий креатив не сподобався. Декого обурило те, що в ролику кажуть, що нагодувати сім’ю – це виключно жіноче завдання.

Ще більшій кількості юзерів не сподобалося людське обличчя у сосисок, вони написали, що після цього їсти сосиски зовсім не хочеться.

Дехто вважає, що це найгірша реклама Fedoriv Group. Також користувачі скаржаться, що деякі коментарі до реклами видаляють.

Share