Хай заздрять: Потап зізнався, як ставиться до напівоголених фото Насті

Відомий український співак Потап розповів про своє ставлення до напівоголених фото дружини Насті Каменських, які викликають справжній ажіотаж в соцмережі.

Популярна українська співачка Настя Каменських є власницею фантастичної фігури з розкішними формами. Без жодної скромності Настя ділиться з фоловерами в соцмережах відвертими фото в купальнику, білизні, а то й зовсім в чому мати народила. Найбільше співачка любить демонструвати п’яту точку, тож задницею Насті вже нікого не здивуєш.

Однак часто замість компліментів підписники зіркової красуні пишуть критику. Багато хто вважає, що заміжній жінці не варто показувати такі фото. Інші пишуть, що у Настіному віці фотографуватися ню вже не можна. Дехто каже, що фото Насті – несмак і вульгарщина. Більшості цікаво, що думає про такі відверті фото зіркової дружини Потап.

Журналісти також вирішили задати це запитання відомому співакові і шоуменові.

Потап заявив у новому випуску 2Popodcast, що йому подобається, що його дружина така сексуальна. Йому лестить, що на його кохану всі дивляться. Головне, що це його дружина.

«Мені подобається, коли вона роздягається, коли всі дивляться, це ж моя дружина. Поки вона моя, мені це дуже подобається», – сказав Потап.

Зазначимо, що отримавши «зелене світло» від чоловіка, Настя і сьогодні виставила нове відверте фото.

На ньому поп-зірка засвітила свій стрункий животик, позуючи в білому купальнику і сорочці з розстібнутими гудзиками. Веселе фото Насті на фоні пальм викликало неоднозначну реакцію фоловерів.

Дехто написав, що Настя виглядає розкішно, інших роздратував занадто щасливий вигляд співачки.

Схожі статті