|
03.02.2022 11:34

37-річна Тіна Кароль пішла зі сцени заради науки: зайняла вагому посаду в університеті Михайла Поплавського

Тіна Кароль тепер не просто співає, а ще буде викладати. Досвідчена та яскрава співачка подає великі надії, але чи вийде неї гарний педагог?

Тіна Кароль все своє життя присвятила музиці. Після закінчення школи вона навіть і не сумнівалася, що слід обирати такий навчальний заклад, де її талант будуть плекати досвідчені педагоги.

Відомо, що останні іспити складала артистка вже після всеукраїнського визнання. Втім, викладачі спуску популярній дівчині не давали, а навпаки – муштрували так, щоб не зазнавалася. Майбутня поп-діва пройшла всі випробування.

Тепер же молоді таланти буде виховувати артистка самостійно. Досвід тренерства на “Голосі країни” та багато перемог на проєкті довели всім, що ця поп-діва може дати ґрунтовні знання та вміння.

Михайло Поплавський взагалі вирішив довірити кафедру естрадного співу легендарній білявці.

“Тіна Кароль (стала) завкафедри естрадного співу в Університеті культури”, – повідомив радісну новину співаючий ректор та показав усміхнену зірку з розкішним букетом квітів.

У коментарях прихильники радо сприйняли новину, привітавши артистку:

  • “Вітаю, вітаю”
  • “Обожнюю її”
  • “Чарівна жінка”
  • “Тіна умнічка”
  • “Немає слів, супер”

Цікаво, що сама поп-діва ще не поділилася новиною на своїх сторінках.

Нагадаємо, що у Тіни Кароль 2 вищі освіти. Вона закінчила не лише КДВМУ імені Глієра, а ще й Національний авіаційний університет, де навчалася менеджменту та майстерності логістики. Щоправда, заочно. Співачка не раз показувала, що дуже поважно ставиться до науки: рідний син Веніамін вступив до однієї з найкращих шкіл Великої Британії. Його мама дуже хоче, аби дитина повернулася додому та тут застосовувала свої знання.