|
17.03.2022 23:26

В чернігівських лісах тривалий час переховується російський військовий оркестр: перемоги немає, а всі плани в трубу

У мережі з'явилося інформація про військовий російський оркестр, який вимушено переховується у чернігівському лісі. Що з музикантами, дізнайтеся в нашій статті.

З початку війни в Україні, яка у повномасштабну обсязі розпочалася 24 лютого, полонені російські окупанти розповіли багато цікавих деталей про наступ ВСУ. Наприклад, саме завдяки діалогам з російськими військовими стало відомо, що серед них є багато призовників 2000 року народження. Усі в один голос скандують одне й те саме: куди йшли, гадки не мали, розповідали, наче навчання.

В чернігівських лісах тривалий час переховується російський військовий оркестр

Воювати захотіли не всі, тому ряди полонених швидко поповнюються. Але є й ті, що з самого початку були відправлені в Україну не задля бойових дій, а задля святкування перемоги. Так, стало відомо, що разом з військами на територію України потрапив військовий оркестр.

Полонений російський окупант розповів, що кремль направив служити в Україну музикантів. За словами загарбника, він здався в полон ЗСУ, щойно з’явилася нагода. З моменту вторгнення РФ на територію України він був поблизу кордону Чернігівської області, а потім був перенаправлений на нове місце дислокації.

Чоловік розповідає, що оркестр переховується в чернігівських лісах, доля музикантів невідома.  Також кремлівський військовий зазначив, що хоче зв’язатися із сім’єю та повернутися додому до Росії. Але судячи з настроїв, які домінують у верхівці кремля, ця нагода випадає йому ще не скоро. Представник президента Пєсков стверджує, що до перемир’я ще далеко. Цікаво, що той самий представник буквально декілька днів тому розповідав, що спецоперація вже добігає кінця і проведена успішно.