Як живе рідний батько Камалії? Чоловік показав крихітну однокімнатну квартирку на периферії Чернігова

Найбагатша співачка Камалія разом з чоловіком відбудувала собі справжній палац. Подивіться, як живе її рідний батько.

Співачка Камалія полюбляє розкіш, золото та елітні бренди. Свій неймовірний будинок облаштувала артистка у вишуканому стилі, який поєднує мотиви східних та західних культур.

Камалія
Камалія
Камалія у своїй розкішній спальні

Проживає там артистка разом з чоловіком та двома доньками. Батьки співачки проживають окремо. Якщо мама так само, як і Камалія пов’язала своє життя з українською столицею, то батько зірки опинився на периферії.

Однокімнатна квартира, околиця Чернігова

Відомо, що батьки Камалії розійшлися понад 15 років тому. Артистка вже була дорослою і вибір кожного з рідних прийняла спокійно. Мама допомагала з кар’єрою, а тато переїхав до Чернігова.

Чоловіка звати Віктор. Він холостякує та живе в однокімнатній квартирі. Раніше був військовим. Зараз про колишню кар’єру нагадує тільки форма та нагороди.

Батько Камалії проживає на самоті

Відомо, що чоловік отримує поміч від своєї доньки. Навідує час від часу, приблизно раз на місяць. Віктор з гордістю береже всі згадки преси про свою дитину та завжди дивиться її виступи по телебаченню. Має також власну колекцію дисків пісень Камалії.

Батько Камалії проживає на самоті

Квартира обставлена у батька Камалії вельми скромно. Є там навіть подарунок від доньки – квітка-орхідея. Та чогось вона ніяк не може зацвісти.

Стосунки Віктора Шмаренкова з Камалією стали прохолодними тоді, коли чоловік не зміг поїхати на виписку зірки до пологового. Чоловік скаржиться, що йому важко пересуватися, адже мучить остеохондроз. Та зараз поступово почали рідні люди знову спілкуватися.

Схожі статті