Вдруге помер 75-річний Володимир Жириновський: що відомо про політика, який грозився загарбати Україну

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський помер після затяжної хвороби у віці 75 років. У мережу вже поступило офіційне підтвердження факту кончини від політичних колег покійного.

Популярний російський політик, Володимир Жириновський помер сьогодні, 6 квітня. Свої останні дні провів на лікарняному ліжку. З початку військового вторгнення в Україну він через хворобу не давав оцінок та коментарів.

Смерть Володимира Жириновського підтвердив спікер російського парламенту В’ячеслав Володін.

Помер Володимир Жириновський

У росії його наостанок назвали яскравим політиком, і дійсно, заяви депутата держдуми рф не лишали нікого байдужим. Особливу увагу привернула його минулорічна фраза про те, що 2022 рік не буде мирним і несамовита лють прийде саме 22 лютого:

“…Ми можемо прийняти іншу програму. А яку – ви відчуєте о 4 годині ранку 22 лютого. Я б хотів, щоб 2022 рік був роком мирним, але я говорю правду. Це буде рік не мирний! Це буде рік, коли нарешті Росія стане великою країною, і всі повинні заткнутися і поважати нашу країну”, — дуже експресивно казав Жириновський.

Втім, своє справжнє ставлення до наших земель лідер ЛДПР не приховував ще після анексії Криму. Він пропонував сусідній Польщі, Угорщині, Румунії буквально “дерибанити” Україну.

Помер Володимир Жириновський

Підтримував також і невизнані квазіреспубліки, як-от ЛНР. У 2014 році подарував особистий позашляховик “Тигр” тамтешнім бойовиками. Цинізм депутата дійшов краю і тоді, коли він раптово вирішив виступити з пропозицією завдати удару мирним містам нашої держави у новорічну ніч. Підкреслював Жириновський, що особисто б міг віддати такий наказ.

Помер Володимир Жириновський у Москві.

 

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.