Андре Тану 37: як відзначив день народження наймодніший чоловік України

Наймодніший чоловік України відзначив день народження.

Андре Тан – модельєр, який думає передусім про зручність і практичність моделей. І, звісно, він задає напрямок моди в Україні і часто радить жінкам що носити і розповідає про тренди сезонів.

Днями відомому модельєру Андре Тану виповнилося 37 років. З цієї нагоди модельєр виставив на своїй офіційній сторінці в мережі Instagram допис, присвячений роздумам про минулий рік. У дописі іменинник розповів про традицію кожного року дякувати найріднішій та найважливішій людині у його житті – мамі. Відомий модельєр поділився з прихильниками тим, що у нього ніколи не вистачало часу на себе і пообіцяв внести цей пункт у список справ. А також поділився найважливішими моментами минулого року.

Фоловери активно вітали модельєра зі святом і бажали йому всього і багато. Також вони не забули зізналися іменинникові у любові та прихильності і дякували за красу. яку створює іменинник.

За традицією день народження модельєр відзначає повноцінним робочим днем, а вечір присвячує родині.

За кілька днів до дня народження Андре Тан на своїй сторінці в Instagram розповів про тренди та антитренди цієї осені. А також запропонував підписникам відгадати яка саме сумка не в тренді цього сезону.

На таку пропозицію підписники модельєра відреагували миттєво.

Також модельєр поділився дкмками про метушню і велику кількість справ і попросив підписників розповісти як у них з цим справи і як борються з такими ситуаціями.

Цей допис, як і багато інших не лишилися поза увагою прихильників і вони активно ділилися власними спостереженнями і досвідом.

Зауважимо, що про своє особисте життя модельєр розповідає дуже мало. А ще він дуже любить свою родину, дружину Аліну Харченко та донечку Софію і весь вільний час присвячує саме їм. Крім того, у своєму блозі модельєр рідко показує улюблених дівчат.

Share