|
12.11.2022 13:56

Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом та онкохворим хлопчиком: “Да мені плювати”

Знаменитий український блогер, психолог та Радник Офісу Президента Олексій Арестович вперше прокоментував скандал з екзорцизму. Усі деталі в статті.

Не так давно Олексій Арестович потрапив у гучний скандал через свою розповідь про екзорцизм. Так, у розмові по відеозв’язку з російським режисером Биковим Радник офісу Президента України заявив, що вигнав з онкохворого хлопчика демона. Мовляв, впродовж 4 годин дивився йому в очі і врешті-решт таки зміг позбавитися від потойбічної істоти, яка взяла контроль над дитиною, що хворіла на рак.

Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом

Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом

Нещодавно зірка разом зі своєю дружиною Анастасією завітав на ексклюзивне інтерв’ю до журналістки Раміни Есхакзай, в якому прокоментував свої минулі слова. Зокрема ведуча висунула думку, що це була гіперболізація, і, як виявилося, мала рацію.

Олексій підтвердив, що не говорив про вигнання демона у прямому сенсі, а лише використовував метафору, якою описав психологічний прийом. Так як оточуючі вважали, нібито хлопчик страждає через побічну істоту, Олексій вирішив підіграти, і змусив їх думати, ніби поборов демона. Сперечатися та доводити, що такі думки є нісенітницею, Олексій вважає абсолютно не ефективним способом вирішення проблеми.

Однак, Раміна зазначила, що далеко не всі зрозуміли метафору Арестовича і це не на руку зіграло для його репутації, на що він відповів дуже лаконічно:

“Да мені плювати. Не всі багато чого розуміють, я що маю свою діяльність Спрямовувати на те, щоб бути більш зрозумілим, чи як? Чи на ефективність?”, — заявив Радник Офісу Президента.

Також Олексій спростував думку аудиторії про те, що він має нарцисичний тип особистості.