“Це доля, серце крається”: Олексій Арестович публічно почав залицятися до мами Сердючки Інни Білоконь

Радник Офісу Президента Олексій Арестович привселюдно почав залицятися до Інни Білоконь, яка грає маму Вєрки Сердючки. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

У вельми короткий проміжок часу Олексій Арестович заробив репутацію улюбленця жінок. Варто відмітити, що і до широкої популярності, відбою від красунь у нього не було. За своє життя Радник Офісу Президента був одружений вже тричі, і, здається, не збирається зупинятися. А всьому провиною його нещодавні залицяння до Інни Білоконь, свідком яких стала вся Україна.

Андрій Данилко визнав, що був у романі з мамою Сердючки Інною Білоконь
Олексій Арестович публічно почав залицятися до Інни Білоконь

Олексій Арестович публічно почав залицятися до Інни Білоконь

Комічна та дуже романтична ситуація сталася під час святкування Дня Незалежності. Олексій Арестович приєднався до Вєрки Сердючки та її мами після їхнього виступу. Спочатку чоловік ніжно обійняв Інну Білоконь, міцно притиснувши її до себе, а потім вирішив чи то пожартувати, чи то потішити акторку, заявивши, що він розмірковує щодо четвертого одруження, натякаючи, що мама Вєрки Сердючки може стати наступною дружиною.

“Українська мова це єдина, в якій слово “людина” єдине у світі жіночого роду. Тобто жінка — це все для нас. Я тричі одружений, усі три рази щасливо. Бачу, що намітився…”, — сказав Арестович. подивившись на “маму” Сердючки, і додав: “Це доля. Серце крається, але…” – і обійняв “маму” Вєрки.

Варто відмітити, що жінку такі залицяння лише потішили та насмішили. Але навряд їх оцінять дружина Олексія та чоловік Білоконь.

Нагадуємо, що мама Вєрки Сердючки має чоловіка Олега. І ба більше, шанувальники Андрія Данилка впевнені, що в нього був, і можливо навіть продовжується роман з його партнеркою по сцені. Одного разу артист навіть проговорився про те, що перебував у стосунках з жінкою. Сталося це під час спілкування з журналістом Славою Дьоміним під час гри “Збреши мені”.

Свої слова Андрій виправляти та спростовувати вже не наважився, зрозумівши, що зробив хибний крок, який був записаний на камеру. І задля того, щоб відволікти увагу, почав розповідати про своє знайомство з майбутньою партнеркою та подругою.

Схожі статті