|
07.12.2022 15:28

Новий 2023 рік став під захист Чорного Водяного Кота і Кролика: що принесе з собою цьогорічний покровитель

Новий символ 2023 року – Чорний Водяний Кіт і Кролик принесе в наше життя багато змін та користі, але, як і інші покровителі, він вимагає до себе особливого ставлення та встановить свої правила на цілий рік.

Як ми знаємо коти і кролики – це тварини, які полюбляють затишок і не переносять сварок. До речі, якщо довіряти словам сучасних астрологів, ці тотеми вирішували великі світові конфлікти, тож Україні вони можуть принести мир та спокій. Але це лише припущення. А от як насправді себе проявлять символи року, подивимось.

Як правильно зустріти Кота і Кролика у 2023 році

Що принесе новий символ 2023 року

Ці тотеми полюбляють чорний та синій кольори, саме їх вони обрали цього року. Але це ще не означає, що у новорічну ніч вам варто брати вбрання цих відтінків. Річ в тому, що сила покровительства кота і кролика вступить лише 21 січня 2023 року. Тому, ви можете обирати вбрання таке, яке бажає ваша душа і це не образить тотемів.

Чого не варто робити у 2023 році

Що принесе новий символ 2023 року

Кіт і Кролик зроду дуже спокійні тварини, вони не люблять гучних скандалів, тому, якщо ви маєте запальний характер і часто сваритесь, то цього року вам доведеться працювати над емоціями, щоб зберегти гарні стосунки з символами року. Але водночас всі конфлікти будуть вирішуватися м’яко, тому що це водяні стихії.

Що принесе новий 2023 рік Кота і Кролика

Що принесе новий символ 2023 року

Цього року буде панувати атмосфера затишку та спокою, отже ваші родинні стосунки в цьому році можуть вийти на новий рівень та стати більш гармонійними.

Тотеми року будуть вимагати щирості та відкритості всьому новому, тому дуже важливо не ховати голову в пісок, а рішуче йти вперед та не боятися змін. Астрологи кажуть, що люди, які відкрили серце – отримають те, чого бажають. Особливо, це стосується кохання й нових знайомств.

Кар’єра у рік Кота і Кролика

Що принесе новий символ 2023 року

Насправді цей рік – рік застою, тобто те, що ви посіяли у 2022 році, те й будете пожинати у 2023. Але це стосується всіх крім тих людей, хто народився у рік Кота і Кролика, до “своїх”, тотеми будуть більш прихильні та подарують їм успіх у кар’єрі.

Тож, підсумуємо, у новий рік входьте лише з позитивом та працюйте над собою, не створюйте конфліктів, це не зіграє вам на користь. Вчіться знаходити баланс та рівновагу всередині себе і будьте відкритими для світу і нових можливостей.