Categories Новини

Влад Яма проміняв українські Танці з зірками на Академію танців у Маямі: на Батьківщину повертатися не планує?

Знаменитий український хореограф Влад Яма повідомив, що став членом команди Академії танців в Маямі. З недавніх пір чоловік викладає для жителів Сполучених Штатів.

Минулого року шанувальники Влада Ями тривалий час не могли з’ясувати його місцезнаходження. Вся справа в тому, що хореограф після 24 лютого припинив публікувати актуальний контент і здебільшого присвячував його лише війні.

Влад Яма став викладачем в Академії танців у Маямі

Через декілька місяців після початку повномасштабного вторгнення зірка все ж таки дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердив чутки щодо своєї втечі за кордон. Влад повідомив, що він знаходиться в Сполучених Штатах Америки разом зі своєю родиною, дружиною Ліліаною та маленьким сином Леоном.

Вибір сімейства пав на штат Флорида. І це зовсім не дивно, адже хореограф кожного року возив туди свою сім’ю на відпочинок і навіть повідомляв про те, що мріє туди переїхати.

Влад Яма став викладачем в Академії танців у Маямі

У відповідь на критику свого вчинку Влад завжди говорить про те, що активно збирає гроші для України та бере участь у численних благодійних заходах. Фінансова допомога батьківщині у хореографа вираховується десятками тисяч доларів.

Влад Яма став викладачем в Академії танців у Маямі

Однак, діяльність зірки не обмежується благочинністю, адже він має заробляти та утримувати свою родину. Не так давно він почав давати онлайн-уроки з фітнесу та танців, а нещодавно стало відомо про його зарахування до Академії танців у Маямі на посаду викладача.

Керівництво закладу зробило торжественну публікацію на офіційній сторінці школи в соціальній мережі Instagram, де привітало нового вчителя та познайомило з ним аудиторію.

Вже зараз мешканці США мають можливість записатися до Влада на уроки.

Share