Стала дорослою: де живе та чим займається донька зірки Нового каналу Олександра Педана Лера Педан

Валерія Педан – зіркова донька телеведучого Олександра Педана. Дівчинка студентка і давно не перебуває з батьками. Чим займається Лера? Де живе? Читайте в  нашому матеріалі.

Лера Педан наразі блогерка та справжня зірка YouTube. Спільний проєкт, який вони ведуть разом з батьком “Універ Check” допоміг майбутнім абітурієнтам знайти своє покликання в житті та знати про всі хороші українські виші.

Народилася дівчинка 25 березня 2005 року. Зараз Валерії 17 років. Стало відомо про теперішнє життя та спеціальність, яку обрала зіркова донька. Відомо, що цього року вона вступила до приватного вищого навчального закладу у Львові, а саме до Українського Католицького Університету. Вартість навчання складає 80 тисяч гривень на рік.

Валерія Педан з батьком
Валерія Педан з батьком

За словами Олександра Педана, донька сама вирішила, куди хоче вступити, тому батьки її повністю підтримали. Також зазначимо, що приватний заклад вони обрали цілеспрямовано, адже шоумен з дружиною давно відкладали на навчання своєї дитини, тому не хотіли, щоб Лера займала чуже бюджетне місце.

Валерія обрала для себе спеціальність “соціологія”. Педан зізнається, що пишається своєю донькою. Вона пройшла цей етап життя. Запропонувала сама заклад, в якому хоче вчитися та майбутню професію.

Телеведучий вважає, що в Україні найкраща освіта. Важливо, щоб українські діти були свідомими в житті та знали, чого хочуть досягти. Потім працювали та відбудовували Україну.

Тепер Валерія живе окремо від батьків та насолоджується своїм студентським життям. Дівчинка дуже розумна й склала мультимедійний тест для вступу з балом 177, 45. Закінчила школу з золотою медаллю.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.