Categories Новини

Зірка 1+1 Катерина Осадча розповіла, що проєкту “Пошук зниклих” вже рік – невже “Світського життя” не чекати?

Зіркова ведуча 1+1 Катерина Осадча стала відомою завдяки програмі "Світське життя", проте зараз жінка має іншу важливу місію. Пошук безвісти зниклих людей в новому проєкті "Пошук зниклих".

Ексклюзивно для Сніданку з 1+1, Катя Осадча поділилася, що її проєкту виповнився рік. Вона відверто розповіла, що було зроблено за цей час.

Спочатку Осадча не уявляла, що буде займатися подібною справою. За цей рік більше ніж 10 000 контактів з рідними. Зараз в пошуку знаходиться 7000 українців і 3556 людей знаходяться в пошуку у Маріуполі. Можна тільки уявити масштаб трагедії в цьому місті для усіх громадян.

Наразі 402 заявки приймає вся команда проєкту “Пошук зниклих”. Катерина Осадча зізнається, що для неї та її помічників це болюча тема, бо українців продовжують забирати до полону.

На жаль, викрадення відбувається і на вулиці. Українці фактично знаходяться безправно на окупованих територіях й цифра, яку зазначила Осадча продовжує рости.

Катерина Осадча

Телеведуча розповіла про подальші цілі в роботі команди:

“Наша велика мрія і велика перемога буде, коли в нашій базі всі статуси “шукаємо” будуть змінені на “знайдено”, – розповіла Катя Осадча.

Спільними зусиллями з Національною поліцією, з волонтерською діяльністю встановлено місцеперебування 2145 людей. Історії знайдених людей стараються висвітлювати в телемарафоні на  телеканалі “1+1”.

Нагадаємо, що Катерина Осадча разом з іншими українськими артистами багато роблять для наближення перемоги нашої країни. Влаштовують благодійні концерти, збирають кошти для ЗСУ та всіма силами допомагають українському народу. Разом ми непереможні.

Share