“Який же він солодкий”: переможниця “Холостяк-11” Богдан повідомила про поповнення і показала новонародженого

Переможниця 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан повідомила про те, що її родині сталося поповнення, а також показала нового члена сімейства.

Анна Богдан та Михайло Заливако — одна з небагатьох пар, яким вдалося зберегти стосунки після проєкту “Холостяк”. Однак, молодих людей вистачило ненадовго. Минулого року вони повідомили про те, що їхні взаємини добігли кінця. І хоча згодом пару неодноразово помічали разом, возз’єднатися їм не вдалося.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Анна Богдан повідомила про поповнення в сім’ї

Що відбувалося у цей період між молодими людьми достеменно невідомо, адже ні бізнесмен, ні переможниця проєкту не розповідають про це детально.

Анна Богдан повідомила про поповнення в сім’ї

Однак життя йде вперед, все змінюється та трансформується. Наприклад, нещодавно Анна Богдан стала тіткою. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У красуні з’явився племінник. Дівчина показала, як тримає новонародженого хлопчика на руках, однак обличчя його демонструвати не стала.

Анна Богдан повідомила про поповнення в сім’ї

Також в кадр потрапила потрапили дитячий візок, повітряні кульки та квіти, які отримала у подарунок новоспечена матір.

“Як і обіцяла розповісти, що за особливий для мене і моєї родини день. А ось мій племінник. Який же він солодкий хлопчик. Такий маленький. Ще й страшно тримати”

Нагадуємо, що про негаразди в стосунках Анни Богдан та Михайла Заливако стало відомо після початку повномасштабної війни. Пара здебільшого натякала на проблеми, але згодом стало ясно, що молоді люди, як і більшість пар в Україні не витримали випробування кризовою ситуацією та прийняли рішення розійтися. Вже через декілька місяців екс-холостяк навіть дозволяв собі жартувати стосовно свого “неправильного” вибору на шоу.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?