|
07.03.2023 21:42

Хлопець з Камишан тепер шеф-кухар у Нью-Йорку: шлях переможця “МастерШеф. Професіонали” Павла Серветника

Під час своєї участі у зйомках кулінарного шоу Павло Серветник заробив хорошу репутацію серед глядачів, а також полюбився багатьом за свій мужній характер та професійність.

Тільки-но Павло з’явився на українських екранах, йому вдалося підкорити серця глядачів. Комусь подобалася його креативність, комусь такт та доброзичливість, а комусь воля та професійність. Так чи інакше, чоловік пройшов великий шлях до зйомок на шоу, і після перемоги не зупинявся та рухався далі.

До того, як Серветник став знаменитістю, він пробував себе і в музиці, і в спорті, а за освітою взагалі програміст. Свого часу чоловік мав серйозні проблеми зайвою вагою, адже важив 100 кілограмів. Але і в даному питанні чоловіку вдалося досягти своєї мети та отримати бажану фігуру.

Шлях Павла Серветника до успіху

Шлях Павла Серветника до успіху

Як відомо, ставши переможцем, Павло рушив навчатися кулінарні справі за кордон, і саме там захопився випікання хліба. Повернувшись в Україну саме цим він і зайнявся. Колиш захопили Херсон Серветник безкоштовно робив хліб ТВ роздавав його.

Шлях Павла Серветника до успіху

Однак, згодом довелося виїхати з окупованого міста. Зараз чоловік знаходиться в Сполучених Штатах Америки, де працює шеф-кухарем. За кордоном він перебуває зі своєю коханою дружиною, але думками та серцем завжди на батьківщині.

“Я почав займатися благодійною випічкою ще на початку війни. О 5-й ранку нам із дружиною зателефонували охоронці з цеху і сказали, що почалася війна. Я хотів їхати з міста, але батьки змінили мою думку, сказавши, що все буде добре, і щоб я себе тримав у руках”

Також за діяльністю кулінара можна слідкувати на його акаунті, адже Павло постійно публікує новий контент, розповідає цікаві рецепти та залюбки взаємодіє зі своєю аудиторією.