В пам’яті назавжди: зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко привітала Марину Поплавську з днем її народження

Марина Поплавська – справжня легенда українського гумору. Вікторія Булітко вшанувала пам'ять своєї колеги та привітала її з днем народження. Всі деталі в статті.

На її обличчі завжди виднілася посмішка, а своїм почуттям гумору зачаровувала всіх прихильників, друзів, знайомих. Після втрати своєї колеги, хорошої людини та подруги, актори “Дизель Шоу” часто вшановують пам’ять загиблої на своїх концертах чи у власних соціальних мережах.

Так, на своїй сторінці в Instagram Вікторія Булітко привітала Марину з її днем народження. І хоч королеви гумору давно немає з нами, її свята завжди пам’ятаємо та цінуємо.

“Мариночка! З днем народження. З тобою завжди було про що поговорити, поплакати, посміятися. Люблю, пам’ятаю.. назавжди….”, – чуттєво привітала Марину Вікторія Булітко.

Її шлях в житті був коротким, але таким яскравим та насиченим. Після закінчення університету працювала у Житомирській школі учителем української мови та літератури, де була улюбленицею серед всіх учнів.

З 1993 року Марина Поплавська почала творчу кар’єру акторки КВК у команді “Житомирські дівчата”. Вона зрозуміла, що крім хорошого вчителя, має неймовірний талант смішити людей.

Але справжню популярність, любов, славу здобула завдяки роботі в команді “Дизель Шоу” у 2015 році. Там вона здобула звання справжньої королеви гумору, знайшла справжніх подруг, друзів, які назавжди пам’ятають та цінують зірку.

Актори “Дизель Шоу”

Про особисте життя не любила ділитися, проте відомо, що жінка ніколи не була одружена і дітей теж не мала. Завжди пам’ятаємо та будемо згадувати акторку тільки з посмішкою.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.