Переможець “МастерШеф-7” Пава розповів про день кохання з дружиною Лєрою: “15 років разом”

Вадим Бжезинський став справжньою зіркою завдяки кулінарному шоу "МастерШеф", в якому він став переможцем та супер фіналістом Битви сезонів. І через свою яскраву поведінку він став цікавим людям.

Пава дуже цікава людина, адже у віці 25+ він вирішив кардинально змінити своє життя, рід зайнятості та перетворити захоплення у здійснену реальність. Чоловіка завжди цікавила кулінарія, але він боявся, що в нього не вийде стати професіоналом. Проте один крок зміг повністю перегорнути його життя з ніг на голову та подарувати йому нові можливості для реалізації та стати справжньою знаменитістю.

Пава

Через свою розкутість та почуття гумору Вадим полюбився глядачам, суддям та своїм суперникам. Його поважали та кожен хотів працювати з ним в одній команді, тому що він спокійний, готовий брати на себе відповідальність, а також генератор ідей та нестандартних рецептів.

Звичайно, що основна аудиторія Пави була жіноча, проте майже всі знають, що Бжезинський давно та міцно одружений. І зі своєю коханою жінкою, яку звуть Валерія, він разом вже 15 років. Пава завжди дуже щиро вітає свою кохану зі святами, він демонструє своє сильне кохання до неї не соромлячись нічого і нікого, адже так сильно закохатися і пронести це почуття крізь роки може далеко не кожна пара.

Сторіс Пави

Так, днями Вадим вирішив відверто привітати Лєру з 15-ю річницею їхнього спільного життя. Спочатку цю новину він розповів у сторіс, а згодом виклав щемливий пост, де описав своє почуття до дружини.

“Мій магніт. Нагадаю, як сильно я тебе кохаю моя. І в тисячах мені не знайти навіть краплі тебе. Я пробачу тобі твої настрої, твої дурниці та примхи, будь завжди зі мною, я щасливий, нескінченно щасливий, Дякую тобі за ці 15 років, а скільки ще попереду” – написав Вадим.

 

Тож, справжнє кохання досі існує в нашій реальності, головне його помітити, зловити та не відпускати нікуди і ніколи, адже це така рідкість – зустріти свою людину та втримати її.

Схожі статті

Полякова не подасть руки Виннику, а Сумська образилася на рідного племінника: гучні сварки в шоу-бізнесі

Шоу-бізнес всього світу наповнений скандалами, сварками та розбірками. Українські зірки не виключення. Як з'ясовують стосунки наші знаменитості?

Як Камалія поступилася чоловіком-багатієм іншій жінці: вона заміжня і теж мама, а зірку на дух не переносить

Знаменита українська співачка Камалія завжди пишалася своїм шлюбом та з гордістю показувала публіці коханого чоловіка, який набув статусу мільярдера.

Після розкішного весілля Аліна Гросу вразила зізнанням про свого таємного чоловіка: “У нього є коханки”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила заявою на рахунок свого нового чоловіка, з яким вона побралася таємно від усіх. Деталі в статті.

34-річний Макс Барських розповів про своє нерозділене кохання та зраду обраниці: “Ця стіна не пробивається”

Відомий український виконавець Макс Барських небагато розповідає про особисте життя. Він не вважає потрібним ділитися з публікою своїми почуттями та тримає все під сімома замками.

Ніхто не хоче розкривати цей секрет: Аніта Луценко розповіла, як їсти і залишатися стрункою та підтягнутою

Знаменита українська тренерка Аніта Луценко знайшла спосіб, як їсти та худнути, а також розповіла про вправи, які допоможуть зберегти струнку фігуру.

Король Великобританії Чарльз Третій пішов з життя? Не посидів після матері на троні і року, а вже поховали

Преса повідомляє, що король Об'єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії Чарльз Третій пішов з життя. Дана інформація досі не підтверджена Букінгемським палацом.