|
22.03.2023 14:53

Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко розповіла, чи перебуває в офіційному шлюбі – правду нарешті розкрито?

Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко тримає у суворій таємниці деталі свого особистого життя. Всім цікаво, чи має улюблениця мільйонів люблячого чоловіка та дітей. З деякими подробицями акторка вирішила поділитися.
Автор: Юлія Ящук

Рудоволоса красуня стала справжньою зіркою сучасного українського гумору. Неможливо уявити команду “Дизель Шоу” без її участі. Справжній талант, неймовірна харизма, хороше перевтілення у будь-яку роль неодноразово допомагали жінці досягати бажаних висот в кар’єрі.

Вікторія завжди давала різні приводи для пліток про її особисте життя, адже прийняла рішення нічим не ділитися та тримати все за сімома замками. Переконана, що щастя – любить тишу, тому живе виключно за цим правилом, але деякі подробиці нам все ж відомі.

Вікторія Булітко

Вікторія Булітко веде свій Instagram, де звикла розповідати про творчість, анонси на нові концерти, а також часто спілкується з підписниками у форматі “запитання-відповідь”. Нещодавно прихильники знову спробували дізнатися, чи заміжня жінка. Своєю відповіддю змогла тільки ще більше заінтригувати:

“Це нескромне питання. Але по обручці на руці, думаю буде зрозуміло”.

Вікторія Булітко відповіла, чи перебуває в офіційному шлюбі

Підписники неабияк зацікавилися цим, адже відразу зрозуміли натяк гумористки, що незабаром чекаємо офіційного створення нової родини, що звичайно дуже тішить всіх прихильників Булітко.

Стало відомо, що коханий Вікторії добре готує, він сучасний і не вимагає від жінки стояти біля плити та займатися хатніми справами весь день, а ще з розумінням ставиться до творчої роботи та її щільного графіка. Постійно підтримує та навіть сам допомагає виконувати домашні обов’язки. Розуміння, підтримка та найголовніше повага – вирішать будь-які конфлікти та непорозуміння між люблячими людьми.