Шоумен Володимир Остапчук готується до нового сезону “Битви екстрасенсів” – вирішиться його доля з Катериною?

Зірковий ведучий країни, шоумен Володимир Остапчук захопився читанням книг магічної тематики. Невже готується стати новим героєм проєкту "Битва екстрасенсів" на СТБ?

Талановитому чоловіку не потрібно нічого доводити. Володимир Остапчук має неабиякий розум. Здобув освіту в Уманському педагогічному університеті імені Павла Тичини. Вільно володіє англійською мовою, адже за фахом філолог. Працював викладачем в університеті, але зрозумів, що хоче змінити своє життя на краще.

Переїхав до Києва і почав будувати своє зіркове майбутнє. У 2009-му потрапив в школу дикторів на телеканалі “СТБ”, але зізнався, що успіху йому допомогла досягти в більшості тільки практика. Де тільки не спробував свої сили юнак. Працював диктором, ведучим на радіо та телебаченні та навіть знявся в епізодичній ролі в серіалі “Повернення Мухтара”.

Володимир Остапчук представив свого сусіда
Володимир Остапчук

Відомо, що зараз проживає з новою обраницею Катериною Полтавською. Втретє намагається побувати здорові, щасливі, гармонійні стосунки. Поки бачимо справжню ідилію та щирість між закоханою парою.

Володимир Остапчук готується до “Битви екстрасенсів”

Телеведучий активно веде свої соціальні мережі. Підписники можуть побачити деталі стосунків з новою дівчиною, квартиру чоловіка, його дозвілля, дітей та інші цікавинки з  буденності кумира. Нещодавно зміг вразити новиною – готується до участі в проєкті “Битва екстрасенсів”. Так, так саме в цьому магічному шоу. Перше, що спадає на думку про нове кохання Катерину Полтавську. Можливо, таким чином, вирішив дізнатися свою долю?

Володимир Остапчук розповів, що готується до Битви екстрасенсів

Проте не варто заходити так далеко. Звичайно, що це все жарти, а сам Володимир захопився читанням книги про магію та містику, де містяться різні закляття, вигнання демонів та духів. Сподіваємося, що такі глибокі пізнання в цій сфері зірковому ведучому країни не знадобляться. Лише для особистого розвитку.

Схожі статті

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.

Трохи схожий на зека: колишній Анни Трінчер Олександр Волошин кардинально змінив імідж після розлучення

Колишній чоловік Анни Трінчер після розлучення вирішив кардинально змінити імідж. Хочете побачити, як виглядає блогер Олександр Волошин зараз?