|
26.03.2023 13:39

Любов — це коли не псуються продукти в холодильнику: Катя Осадча поділилася ідилією в шлюбі з Горбуновим

Телеведучих Юрія Горбунова та Катерину Осадчу вважають найміцнішою сімейною парою у світі українського шоу-бізнесу. Згадаємо історію кохання подружжя та дізнаємося, що для них означає термін "любов".
Автор: Юлія Ящук

Всі звикли до того, що зараз Юрій Горбунов та Катерина Осадча щаслива сімейна пара, яка має спільних дітей, намагається жити в злагоді та гармонії, проте декілька років тому публіка була приголомшена зізнанням, що цих двох поєднують не тільки робочі моменти.

Багаторічна співпраця телеведучих в різних шоу талантів, постійна комунікація та взаємодія, спільні інтереси та харизма одне одного сприяли для зав’язання їхнього кохання, а в майбутньому ще й для створення родини.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Відомо, що Юрій та Катерина були в минулих шлюбах до спільного життя. Осадча, бувши молодою дівчиною, вийшла заміж за статного депутата, бізнесмена Олега Поліщука. В результаті цих стосунків з’явився первісток, син Ілля. Проте різні погляди на життя, велика різниця у віці зіграли ключову роль в розлученні.

Горбунов понад 20 років перебував у шлюбі з першою дружиною Людмилою, проте за період тривалості їхніх відносин спільних нащадків колишні не мали. Ходили чутки, що саме ведуча “Світського життя” стала причиною розриву.

У 2017 році публіка офіційно дізналася, що Юрій Горбунов та Катерина Осадча пов’язали себе вузлами шлюбу та поклялися бути в радості, в горі та розділяти всі свої найкращі моменти. Кохання зародилося ще за часів знімань вокального шоу “Голос. Діти”. Зараз подружжя виховує двох спільних дітей: сина Івана та Данила. В майбутньому мріють мати ще й донечку.

Катерина Осадча поділилася секретом щастя

Так, у своєму блозі в соціальні мережі Instagram Катя Осадча поділилася, що для неї означає справжнє кохання. Всі ми пам’ятаємо з дитинства жуйки “Love is” з передбаченнями. Телеведуча у жартівливій формі зазначила, як в наш час вимріюється любов між парами.

Катерина Осадча у своєму блозі в Instagram

“Любов це зробити так щоб не псувалися продукти в холодильнику, який розморожується через дурного й агресивного сусіда”, – підписала світлину Катерина.