|
29.03.2023 12:21

Що насправді ховається під маскою Вєрки Сердючки: тільки Інна Білоконь знає таємницю Андрія Данилка

Кумедна та запальна Вєрка Сердючка встигла прославитися в усьому світі, але лише наближені люди знають, чого коштувала Андрію Данилку така популярність.

Андрій Данилко безсумнівно суперзірка української естради. Не дивлячись на тривалу перерву, яку провідниця зробила у своїй кар’єрі, її не забули, а її поверненню на сцені були неймовірно раді. Жодне свято не обходиться без її пісень, і якщо раніше хтось вважав, що композиції Сердючки на весіллях моветон, то зараз це класика.

Що насправді ховається під маскою Вєрки Сердючки

Андрій Данилко показав, який він у реальному житті

Неодноразово в мережі з’являлися плітки, що Андрій Данилко страждає від серйозної депресії. І неодноразово сам артист та його команда були змушені спростовувати дану інформацію.

Пов’язано це з деякою особливістю характеру чоловіка, яка не доступна очам глядачів. Уся справа в тому, що коли камери вимикаються, а Вєрка Сердючка знімає з голови зірку та позбувається костюму, до артист знову стає собою.

Так, у реальному житті Андрій дуже спокійний, ввічливий, тактовний, говорить доволі тихо, стримано поводиться і є повною протилежністю своєї героїні. Варто відмітити, що така історія доволі розповсюджена в шоу-бізнесі. Наприклад, виконавець ролі Містера Біна також абсолютно інший у житті: не веселий та комічний, а вельми серйозний чоловік. У той самий час Луї Де Фюнес, який грав злого полісмена, в житті, подейкують, дуже ніжний та добрий.

Тим не менш, на успішну роботу Андрія Данилка його повна протилежність альтер-его абсолютно не впливає. Що ж стосується здоров’я виконавця, про яке так давно хвилюються його фанати та колеги, то артисти неодноразово пояснював, що має проблеми з циркадними ритмами, а тому погано спить. Щоб налагодити цю частину свого життя, чоловіку доводилося багато лікуватися та відпочивати в санаторіях. А нещодавно стало відомо про проблеми з голосовими зв’язками у зірки, який вже рік знаходиться на гастролях.

Що насправді ховається під маскою Вєрки Сердючки

Чоловіку довелося мати справу з наслідками ларингіту. А тому на декілька тижнів Вєрка Сердючка взяла паузу та пролікувала інструмент, яким заробляє на життя. Зараз команда вже повідомляє, що повертається на сцену і буде далі тішити своїх фанатів веселими піснями, запальними танцями та обіцянкою, що все буде добре.