Зірки з великим серцем, які відвідали Донеччину: Хіменес-Браво, Птушкін, Дантес, Дурнєв

Кожен українець знає, що з 2014 року Донецьку область окупували російські загарбники, які нахабно знущаються з жителів області протягом 9-ти років. Тому, майже всі бояться туди їздити, особливо зараз.

В будь-якому випадку Донецьк та вся Донецька область – це Україна, інакше бути не може. Шкода лише те, що раніше далеко не всі усвідомлювали наскільки серйозна ця проблема, цей напад. І лише у 2022 році все населення України усвідомило, що це була війна не тільки для Донбасу, а ще й для всієї країни. Але ніхто не хотів цього визнавати, поки власними очима не побачив наслідки війни у своєму місті.

Та все ж таки є серед й серед відомих людей ті, хто рано чи пізно визнав значущість Донбасу. Наприклад, Сергій Притула зі своїм фондом з 2014 року активно допомагає армії у Донецькій області, він неодноразово їздив туди й дізнавався ситуацію. Також і Святослав Вакарчук з 2014 року їздив у міста Донбасу та допомагав хлопцям вижити. А ось з 2022 року кількість зірок, які їздять туди збільшилась.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор на Донбасі

Наприклад колумбійський шеф-кухар, який вже давно має українське громадянство Ектор Хіменес-Браво. Чоловік живе в Україні понад 15 років і всім серцем щиро любить її. Він вважає, що немає людей краще ніж наш народ. Коли розпочалась війна, кухар не залишив рідну для нього країну, а почав активно підтримувати її. Так, Ектор вже неодноразово бував у Донецькій області.

Антон Птушкін

Відомий український тревел-блогер та волонтер Антон Птушкін також їздив у Донецьку область аби задокументувати всі злочини росії, які вони скоїли проти українського народу. Також відомо, що Антон активно допомагає Донецькій області.

Володимир Дантес та Олексій Дурнєв

Дантес і Дурнєв у Донецькій області

Володя й Олексій разом займаються волонтерським проєктом, який відкрив їм горизонти Донбасу і днями вони разом з командою відвідали окуповані міста Донбасу та привезли багато необхідних речей для військових.

Схожі статті

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.